Japonia s-a impus in Conferinta Asia/Pacific a IRB Pacific Nations Cup

Federatia Japoneza de Rugby.
Federatia Japoneza de Rugby.

Cea de-a doua etapa a IRB Pacific Nations Cup a programat partidele Statele Unite-Japonia in Conferinta Asia/Pacific si Fiji-Tonga in Conferinta Pacific Islanders.

Forma deosebita in care se afla Japonia si-a spus cuvantul in partida disputata la Carson, niponii reusind sa-i invinga pe americani si astfel dupa succesul de saptamana trecuta in Canada niponii au castigat Conferinta Asia/Pacific jucand ambele partide pe terenul adversarilor.

Dupa o prima repriza echilibrata care s-a incheiat la egalitate, 17-17, partea secunda a apartinut Japoniei care s-a impus cu rezultatul de 37-29, cum ambele echipe au marcat cate patru eseuri decisiva a fost eficienta in fata butului a transformerului Goromaru.

Holania cu o dubla, Tanaka si Yamada au marcat eseurile invingatorilor, Goromaru patru transformari si trei lovituri de pedeapsa replica americanilor constand in patru incercari semnate de Dolan, respectiv Scully, hat-trick, trei fiind transformate de Wyles care a mai concretizat si o loviturra de pedeapsa.

In cealalta conferinta, Pacific Islanders, Fiji a facut spectacol in partida cu Tonga de care a dispus cu rezultatul de 45-17, Votu si Bobo marcand cate doua eseuri alaturi de cate o reusita a lui Waqaniburotu, repspectiv Nadolo, care a transformat toate cele sase finalizari in terenul de tinta si o lovitura de pedeapsa.

Cu acesta victorie in urmatoarea etapa partida dintre Fiji si Samoa care se va disputa la Suva va fi decisiva pentru stabilirea castigatoarei Conferintei Pacific Islanders fijienii avand cinci puncte, iar samoanii doua dupa ce in prima etapa au remizat cu Tonga.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile