Friday 22nd November 2019,
Federatia Romana de Rugby

Rugby-ul ca o modalitate perfecta pentru educatia copiilor

Stejarii vor acorda autografe copiilor participanti la Trofeul Muntenia.
Copiii au jucat rugby cu componentii echipelor din IRB Nations Cup 2014.

Copiii au jucat rugby cu componentii echipelor din IRB Nations Cup 2014.

Profitand de faptul ca in aceste zile la Bucuresti se desfasoara IRB Nations Cup, pe Stadionul National Arcul de Triumf a avut loc o actiune la care au participat jucatori prezenti in competitie alaturi de 60 de copii cu varste cuprinse intre 4 si 12 ani.

Cele patru natiuni care isi disputa suprematia la IRB Nations Cup si-au desemnat reprezentantii, astfel ca din partea Stejarilor au luat parte Marius Antonescu si Andrei Ilie, din partea Emerging Ireland, Rusia si Uruguay fiind prezenti capitanii echipelor si cate un jucator desemnat de catre staff-ul tehnic al acestora.

De prezenta acestora s-au bucurat 60 de copii de la Soimii Bucuresti, CSM Bucuresti, Scoala 162 respectiv Scoala 5, timp de o ora acestia s-au antrenat impreuna jucand rugby tag sau participand la diferite stafete tehnice. La final toti cei 60 de copii, baieti si fete au jucat pe tot terenul o partida impotriva jucatorilor, parintilor si antrenorilor adulti.

Asa cum declara Daniel Mitrea a fost o actiune reusita care si-a atins scopul reusind sa arate micutilor participanti ca valorile jocului de rugby sunt aceleasi in intrega lume, sportul cu balonul oval insemnand: respect, pasiune, spirit de echipa si solidaritate.

De asemenea actiunea s-a incadrat perfect in stategia Federatiei Romane de Rugby demonstrand ca rugby-ul este o alternativa perfecta pentru educatia copiilor si un model pentru societate.

2,087 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response