Monday 21st September 2020,
Federatia Romana de Rugby

Lazar si Ursache in Top 14 pana in 2016

17 iunie 2014 INTERNATIONAL, Stiri, TOP 14
Top 14.

Top 14.

Pauza competitionala din Franta este una foarte activa pentru conducatorii de cluburi.

Gruparile din primul esalon, Top 14, au inceput goana dupa achizitionarea de noi jucatori.

In ceea ce ii priveste pe jucatorii romani care evolueaza in prima divizie de rugby franceza, acestia vor fi trei anul viitor.

Pilierul Mihaita Lazar si-a prelungit intelegerea contractuala cu vicecampioana Castres Olympique si va juca in urmatoarele doua sezoane la acelasi club.

Valentin Ursache, folosit predilect ca flanker la Oyonnax in acest sezon, a dat satisfactie si i s-a propus prelungirea sederii sale la aceasta formatie, pana in 2016.

Ambii internationali romani au semnat deja angajamentele si au fost anuntati oficial ca jucatori ai echipelor respective. In Top 14 va mai evolua si Bogdan Balan, proaspat promovat cu Lyon, echipa de la care s-a retras charismaticul Chabal.

Paulica Ion se pare ca va ramane la Perpignan si va incerca alaturi de gruparea catalana sa revina in prima divizie, dupa un sezon mai putin fericit, in care clubul de glorie a retrogradat in Pro D2, alaturi de alt nume sonor al rugby-ului francez, Biarritz.

Jucatorul specializat pentru posturi din linia intai, Silviu Florea, a decis sa se retraga de la Bordeaux la finele editiei de campionat 2013-2014.

2,677 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response