Thursday 17th September 2020,
Federatia Romana de Rugby

In turneul de Rugby 7 de la Belgrad finala mica a fost CS Navodari-RCM Galati

18 iunie 2014 INTERNATIONAL, Stiri
Rugby Romania.

Rugby Romania.

CS Navodari si RCM Galati au participat la Mozzart Beogradski Pobednik un turneu de rugby 7 care a programat intalniri atat la nivel de seniori, masculin respectiv feminin, dar si pentru veterani.

Cele doua reprezentante ale Romaniei au fost repartizate in grupe diferite, ambele terminand prima faza a competitiei pe locul secund pentru a juca apoi una impotriva celeilalte finala mica a locurilor 3-4.

RCM Galati a facut parte din Grupa A si a invins pe Rudar Zenica (Bosnia-Hertegovina), Arsenal Tivat (Muntenegru), Pobednik Mozzart (Serbia) si Haos Poznan (Polonia), singura partida in care galatenii au cedat fiind cea in fata Bulgariei.

In Grupa B, CS Navodari a avut un parcurs identic cu victorii la Gladiatori Deverta (Bosnia-Hertegovina), Partizan Belgrad (Serbia), RK Sisak (Croatia) si Vojvodina Novi Sad (Serbia) pentru a pierde disputa cu Steaua Rosie Belgrad (Serbia).

In finala pentru locurile 3-4, CS Navodari s-a impus in fata celor de la RCM Galati cu rezultatul de 22-7, titlul de campioana a competitiei revenind reprezentantei gazdelor Steaua Rosie Belgrad care a dispus de Bulgaria.

Asa cum declara antrenorul navodarenilor Cornel Suciu a fost un turneu deosebit de util, mai ales ca echipa sa nu a avut timp pentru pregatiri, locul ocupat si faptul ca nu au fost accidentari putand fi incluse la capitolul aspecte pozitive ale deplasarii la Belgrad.

Lotul cu care CS Navodari a reusit sa se claseze pe ultima treapta a podiumului turneului Mozzart Beogradski Pobednik a fost urmatorul: Prodan Ionut, Prodan Marius, Perju Vasile, Comanici Mihai, Croitoriu Florin, Ogea Cristian, Pirvu Marian, Burlacu George, Ciubotariu Andrei, Avram Constantin, Zainea Mihaita.

Pentru CS Navodari sambata urmeaza o partida de verificare extrem de interesanta, echipa de la malul marii primind vizita francezilor Les Costognos.

2,308 total views, 3 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response