Tuesday 14th July 2020,
Federatia Romana de Rugby

FIRA-AER a devenit Rugby Europe

21 iunie 2014 INTERNATIONAL, Stiri
Delegari internationale pentru arbitrii romani.
Rugby Europe.

Rugby Europe.

Pe 2 ianuarie 1934 la Paris a luat fiinta Federatia Internationala de Rugby Amator din initiativa Frantei, la aceasta aderand mai intai Germania iar apoi Italia in 1937 si Romania in 1938.

De ieri insa, cu ocazia Adunarii Generale care a avut loc in Croatia la Split, s-a votat schimbarea denumirii din FIRA-AER intr-una mai simpla si mai apropiata de realitatea lumii rugby-ului pe care o reprezinta: Rugby Europe.

Acesta a fost primul pas din cadrul unui proces mai complex menit ca in viitor sa redefineasca identitatea acestei organizatii pentru a o face mai atractiva din punct de vedere al implicatiilor financiare.

Proiectul Rugby Europe a fost imaginat si initiat de catre presedintele Octavian Morariu care acum incepe sa dea roade si sa se dezvolte in urmatorii ani.

Astfel Rugby Europe va fi organizatoarea viitoarelor editii ale Cupei Europene a Natiunilor, Sevens Grand Prix Series, Campionatelor Europene de juniori la diferite categorii de varsta si din acest an a Qualifying Competition, cea care permite accesul in European Rugby Challenge Cup.

3,127 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response