Northampton-Gloucester va deschide noul sezon al Aviva Premiership

Aviva Premiership.
Aviva Premiership.

A fost stabilit programul etapelor sezonului 2014-2015 din Aviva Premiership, care va incepe pe data de 5 septembrie, finala urmand a avea loc pe 30 mai anul viitor.

Pe 5 septembrie prima partida a noului sezon va fi cea dintre campionii en-titre Northampton Saints, care vor primi pe stadionul Franklin’s Gardens vizita lui Gloucester, ocupanta pozitiei a noua in clasamentul editiei trecute de campionat.

De asemenea, prima etapa programeaza in mod traditional un double header la Londra pe stadionul Twickenham, in care vicecampioana Saracens se va confrunata cu London Wasps, iar London Irish, una dintre dezamagirile editiei trecute, va intalni pe Harlequins, semifinalista sezonului 2013-2014.

Alaturi de dubla intalnire de la Londra, care se va disputa pe 6 septembrie, vor mai avea loc alte doua partide intre Leicester Tigers si Newcastle Falcons, respectiv Sale Sharks, echipa moldoveanului Vadim Cobilas, si Bath.

Ultimul joc al primei etape va avea loc duminica, 7 septembrie, atunci cand, revenita dupa un sezon petrecut in liga secunda, RFU Championship, London Welsh va da piept cu Exeter Chiefs pe Kassam Stadium.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile