Friday 29th May 2020,
Federatia Romana de Rugby

Noul presedinte al FRR va fi ales pe 26 august 2014

22 iulie 2014 INTERN, Stiri
La Bucuresti va avea loc un nou curs World Rugby Level 1 pentru antrenori.
Federatia Romana de Rugby.

Federatia Romana de Rugby.

Astazi, la sediul Federatiei Romane de Rugby, a avut loc Adunarea Generala Extraordinara a forului national rugbystic. Aceasta a fost convocata in conformitate cu hotararea Biroului Federal din 8 iulie 2014.

Din cele 72 de structuri sportive afiliate la FRR, 59 au avut reprezentanti in sala de sedinta, astfel incat cvorumul, conform statutului FRR, a fost realizat.

Lucrarile au fost prezidate de catre vicepresedintele FRR, cu prerogative de presedinte, George Boroi, iar ca invitat, in sala s-a aflat si fostul presedinte al FRR, actual presedinte al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, Alin Petrache. Cei doi, ca si secretarul general al FRR, Florinel Matei, au rostit scurte alocutiuni.

Pe ordinea de zi a AGE s-a aflat un singur punct, referitor la stabilirea datei la care sa se intruneasca Adunarea Generala pentru alegerea presedintelui FRR. Cu unanimitate de voturi liber exprimate, cei prezenti in sala au decis convocarea acesteia in data de 26 august 2014, la orele 11:00 in sala de conferinte a COSR.

La data respectiva, membrii afiliati la FRR sunt invitati inca odata pentru exercitarea dreptului la vot in vederea alegerii noului presedinte al Federatiei Romane de Rugby.

3,102 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response