Kharebi, supriza etapei secunde din Georgia

Patru partide s-au disputat in cea de-a doua etapa a primului esalon valoric din Georgia, marea supriza fiind victoria la scor a celor de la Kharebi in fata lui Army Tbilisi.

Kharebi se anunta inca din startul competitiei un adversar pe masura celor doua nume importante Lelo, respectiv Army aflandu-se la al doilea succes din tot atatea dispute, in ruda inaugurala victoria fiind obtinuta pe terenul lui Lokomotivi.

Army Tbilisi, vicecampiona in exercitiu a fost aproape fara replica, o lovitura de pedeapsa fiind departe de pretentiile unei echipe mereu in lupta pentru titlu. In aceste conditii Kharebi s-a impus cu 44-3, pentru a lua si bonusul ofensiv gratie celor sase eseuri marcate de Nikolava, Tsiklauri, Tegetashvili, Mgebrishvili dubla si Milikidze.

In schimb campioana Lelo Saracens a castigat pe terenul lui Batumi cu 20-0, obtinand o noua victorie fara stralucire, cu doar doua eseuri marcate, Bubuteishvili si Kacharava, in fata unui adversar modest aflat sezonul trecut in lupta pentru evitarea retrogradarii.

AIA Kutaisi s-a chinuit cu nou-promovata TBS University Tbilisi, obtinand o victorie la limita cu rezultatul de 26-23. Cele trei eseuri marcate de Kikvadze, Ratiashvili si Shalamberidze au ajutat doar la obtinerea victoriei, pentru ca bonusul in forma defensiva a revenit invinsilor cu un eseu semnat de Goglidze, cinci penalitati reusite de Joglidze, o lovitura de pedeapsa respectiv un dropgol fiind trecute in dreptul lui Mchedlishvili.

Dupa o partida a carei soarta s-a jucat in primul sfert de ora, Kochebi a castigat in deplasare la Jiki Tbilisi cu 6-0. Punctele au fost marcate de Sokhadze din doua lovituri de pedeapsa.

Partida dintre Armazi si Lokomotivi a fost amanata, dupa doua etape disputate clasamentul aratand astfel:
1.Kharebi-9p
2.AIA Kutaisi-5p
3.Kochebi-4p
4.Lelo Saracens-4p
5.Jiki Tbilisi-4p
6.Army Tbilisi-4p
7.TBS University-2p
8.Lokomotivi-1p
9.Batumi-0p
10.Armazi-0p

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile