Monday 21st October 2019,
Federatia Romana de Rugby

Doar remiza pentru Lelo Sarancens in etapa a III-a din campionatul Georgiei

2 septembrie 2014 INTERNATIONAL, Stiri

Campionii en-titre, Lelo Sarances, dupa doua victorii chinuite au remizat pe propriul teren in compania lui Kharebi, partida fiind una extrem de spectaculoasa cu rasturnari de situatie.

Kharebi a condus la pauza cu 10-3 pentru ca in partea secunda Lelo sa revina preluand conducerea in minutul 78 cu 22-19, o lovitura de pedeapsa de la 40 de metri a lui Kutsishvili stabilind rezultatul final, 22-22.

Pentru Lelo Saracens au marcat cate un eseu Maisuradze, Khorbaladze si Nijaradze in timp ce pentru vizitatori Basilaia a reusit un eseu si un dropgol, iar Kutsishvili patru lovituri de pedeapsa.

Army Tbilisi vicecampiona din editia precedenta a castigat greu cu rezultatul de 12-9 in fata lui Armazi dupa o partida fara eseuri marcate. Armazi a condus la pauza cu 9-3 insa Army a revenit in mitanul secund. Nutsubidze cu trei penalitati si Elizbarashvili cu un dropgol au semnat punctele militarilor, replica invinsilor constand in trei penalitati concretizate de Nikolava.

Khocebi este lidera de moment a clasamentului fiind sigura echipa care a castigat toate partidele disputate pana in prezent. Victima in aceasta runda a fost AIA Kutaisi pe care a invins-o cu rezultatul de 30-14 prin trei eseuri marcate de Tkesheliadze, Makhashvili si Genenava la care s-au adaugat reusitele din fata butului semnate de Sokhadze. De remarcat ca de-a lungul partidei Khocebi a suferit trei eliminari temporare pentru cartonase galbene.

Lokomotivi Tbilisi a obtinut prima victorie stagionala cu rezultatul de 16-3 in fata celor de la Jiki Tbilisi. Singurul eseu al partidei a fost marcat in contul invingatorilor de catre Dzeneladze. Tot la primul succes s-a aflat si Batumi pe terenul lui TBS University de care a trecut cu 23-9, Gigashvili si Jimsheladze reusind sa-si treca numele pe lista marcatorilor de eseuri.

Clasament:

1.Khocebi-12p
2.Kharebi-11p
3.Lelo Saracens-10p
4.Army-8p
5.Lokomotivi-5p
6.Jiki Tbilisi-5p
7.AIA Kutaisi-5p
8.Batumi-4p
9.TBS University-2p
10. Armazi-1p

 

3,876 total views, 4 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response