Friday 27th March 2020,
Federatia Romana de Rugby

Canterbury continua sa ramana neinvinsa in ITM Cup

14 septembrie 2014 INTERNATIONAL, ITM CUP, Stiri

In etapa a V-a din cadrul ITM Cup, Canterbury si-a continuat seria victoriilor, ajungand la cel de-al cincelea succes consecutiv dupa victoria la scor in fata celor de la Wellington.

Sapte eseuri a marcat Canterbury pentru o victorie cu rezultatul de 46-12, Tom Taylor fiind autorul a 21 de puncte totalizate prin marcarea a doua eseuri, patru transformari si o penalitate. restul incercarilor care au asigurat si bonusul ofenisv au fost reusite de Heinz, Taylor, Sanders, Whitelock si Funnell. Lloyd si Shields au marcat cate un eseu in contul lui Wellington.

Tasman a suferit prima infrangere stagionala chiar pe propriul teren in partida cu Taranaki, un eseu venit in minutul 80 stabilind rezultatul final, 31-30 in favoarea galben-negrilor. La eseuri a fost egalitate, Samu, Wheeler si Cowan marcand pentru Tasman, Thomson, Tamanivalu si Naholo in contul lui Taranaki. Diferenta a facut-o M.McKenzie cu doua transformari si patru penalitati.

In ciuda succesului cu 27-12, Auckalnd nu a luat si bonusul ofensiv din partida disputata la Rotorua unde a trecut de Bay of Plenty. Visinia a marcat doua incercari restul punctelor venind din piciorul lui Anscombeautor a unei transformari si a cinci lovituri de pedeapsa. Eseul de onoare a lui Bay of Plenty a fost reusit de Royal.

Waikato a trecut pe Counties Manukau cu rezultatul de 26-21, Joe Webber fiind eroul invingatorilor cu cele trei eseuri marcate alaturi de o alta reusita a lui Edwardson, care au asigurat si bonusul ofensiv invingatorilor. Echipa lui Tana Umaga s-a ales cu bonificatia defensiva, marcand trei eseuri prin Tuala si Pulu dubla.

Otago a disputat doua partide in aceasta runda, pierzandu-le pe ambele. Prima infrangere a venit pe propriul teren in fata lui Northland cu 40-23, invingatorii marcand cinci eseuri prin Waa, Ram dubla, Wright si Moulds la care s-a replicat prin incercarile lui Franklin si Parker, autor si a doua transformari, respectiv lovituri de pedeapsa.

In cel de-al doilea meci Otago s-a deplasat pe terenul lui Hawke’s Bay in tentativa de a cuceri trofeul Ranfurly Shield. Magpies insa au prins o zi de gratie si s-au impus cu rezultatul de 41-0, Tongia cu o dubla, O’Connor, Chase, Buckman si Long asigurand alb-negrilor bonusul ofensiv.

Dupa victoria de pe terenul lui Otago, Northland s-a deplasat la Invercargill unde nu a mai reusit sa repete performanta de a castiga, Southland impunandu-se cu rezultatul de 36-34. A fost o partida spectaculoasa in care invingatorii au marcat cinci incercari prin Kahukara dubla, Jackman, Boys si Loco, iar invinsii trei, autori fiind Moulds si Wright cu doua reusite.

North Harbour a obtinut primul succes invingand oarecum surprinzator pe Manawatu cu rezultatul de 24-13, doua eseuri fiind marcate de Devcich si Ahki, Halangahu trecandu-si in cont o transformare si patru lovituri de pedeapsa.

Clasament:

Premiership

1.Canterbury-24p

2.Taranaki-22p

3.Tasman-17p

4.Auckland-15p

5.Waikato-15p

6.Counties Manukau-9p

7.Wellington-2p

Championship

1.Manawatu-16p

2.Northland-16p

3.Hawke’s Bay-15p

4.Southland-13p

5.Otago-10p

6.Bay of Plenty-7p

7.North Harbour-7p

Urmatoarea etapa se va disputa intre 17 si 21 septembrie dupa programul:

Southland-Tasman

Northland-Tarranaki

Counties Manukau-Canterbury

Hawke’s Bay-Bay of Plenty

Auckland-North Harbour

Manawatu-Southland

Otago-Waikato

Welligton-Tasman

3,442 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response