Saturday 28th November 2020,
Federatia Romana de Rugby

George Sava din nou campion al Rusiei

16 septembrie 2014 INTERNATIONAL, Stiri

Luni, 15 septembrie, la Krasnoyarsk a avut loc finala campionatului Rusiei la rugby. S-au intalnit cele doua mari rivale din oras, Enisei si Krasnyi-Yar.

Finalmente, victoria a apartinut celor de la Enisei, care s-au impus cu 22-10 si astfel i-au deposedat pe concitadini de titlul obtinut in 2013.

Scorul a fost deschis de Krasnyi-Yar, echipa oaspete in aceasta finala, prin eseul lui Otrokov, din minutul 8.

Uvertura neo-zeelandeza Dodd a transformat si a dus scorul la 7-0. Gazdele au revenit insa si in 8 minute au preluat conducerea prin eseurile semnate de Orlov si Simplikievich, primul dintre ele transformat de Kusnarev.

Pe finalul reprizei, cei doi buteuri, Kusnarev respectiv Diodd, au valorificat fiecare cate o lovitura de pedeapsa si astfel au stabilit scorul primei reprize la 15-10.

Partea a doua a fost mai saraca in faze de eseu, astfel ca singurele puncte au venit dupa incercarea semnata de Rudoi, in minutul 64. Kusnarev a transformat, iar scorul final a fost 22-10 pentru Enisei.

George Sava i-a pregatit pe cei de la Enisei in acest sezon, la nivelul liniei de treisferturi. In teren s-au aflat si sase internationali moldoveni: Gargalic la invingatori, respectiv Maxim Cobilas, Titica, Prepelita, Victor Arhip si Romanov la finalisti.

8,182 total views, 3 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response