Saturday 30th May 2020,
Federatia Romana de Rugby

Victorii ale favoritelor in Currie Cup

21 septembrie 2014 CURRIE CUP, INTERNATIONAL, Stiri

Etapa a VII-a din Currie Cup a consemnat doua victorii ale gazdelor si tot atatea ale vizitatorilor, echipele favorite inaintea disputelor reusind sa se impuna in cele patru partide programate.

Golden Lions a trecut de Pumas, o echipa care se pare ca incepe sa resimta efortul de pus in primele etape, franciza din Johannesburg castigand cu rezultatul de 29-15. Hankom, Dreyer, Skosan si Mostert au marcat fiecare cate un eseu si cu un total de patru incercari Lions a luat si bonusul ofenisv, pentru pume Watermeyer si Koch avand cate o finalizare in terenul de tinta advers.

Western Province nu a avut probleme cu Griquas si vicecampionii au castigat cu 36-12, fiind in acest moment pe prima treapta a clasamentului general. Cinci incercari a marcat franciza din Cape Town, Notshe dubla, Geduld, Harris si Kolbe la care Griquas a raspuns prin incercarile semnate de Lerm si Griesel.

Campioana en-titre Natal Sharks a marcat doua eseuri prin Mvovo si Sithole, iar Cronje, respectiv Marais s-au afirmat in fata butului advers astfel ca rechinii au castigat in deplasare la Pretoria, unde au dispus cu rezultatul de 26-15 de Blue Bulls. Gazdele au fost fara replica in terenul de tinta al vizitatorilor, punctele fiind marcate de Potgieter din cinci lovituri de pedepasa.

Si dupa cea de-a saptea etapa Eastern Province Kings a ramas fara victorie, de aceasta data regii cedand pe propriul teren in disputa cu Free State Cheetahs. Desi gazdele au marcat trei eseuri prin Dukisa dubla si Jenner victoria lui Cheetahs, rezultat 37-22 a fost cu bonus ofensiv, patru incercari purtand semanturile lui Venter, Pretorius, Du Plassis si Rhule.

Clasament:
1.Western Province-29 puncte
2.Golden Lions-25 puncte
3.Natal Sharks-20 puncte
4.Pumas-19 puncte
5.Free State Cheetahs-19 puncte
6.Blue Bulls-14 puncte
7.Griquas-11 puncte
8.Eastern Province Kings-1 punct

Urmatoarea etapa va avea loc pe 27 septembrie dupa programul:
Griquas-Golden Lions
Natal Sharks-Eastern Province Kings
Free State Cheetahs-Blue Bulls
Pumas-Western Province

6,877 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response