Thursday 28th May 2020,
Federatia Romana de Rugby

Arbitri din Franta vor conduce partida Calvisano-Lupii Bucuresti

26 septembrie 2014 Wolves

Sambata, Lupii Bucuresti vor disputa partida retur contand pentru calificarea in European Rugby Challenge Cup impotriva italienilor de la Calvisano, partida urmand a fi condusa de o brigada de arbitri din Franta.

La centru se va afla Alexandre Ruiz, nascut pe 24 martie 1987, in Beziers si care la varsta de 25 de ani a devenit cel mai tanar arbitru care a oficiat in primul esalon valoric din Hexagon. Este arbitru pro din 2011 si a dunat 46 de prezente in Top 14, respectiv 24 in Pro D2, fiind unul dintre cavalerii fluierului de mare perspectiva din Franta.

Alexandre Ruiz a condus patru partide in fosta competie AMLIN Challenge Cup, fiind asistent la o intalnire din Heineken Cup. De asemenea francezul are in palmares prezente la turneele IRB Sevens World Series sau la IRB Junior World Championship. Ruiz inca nu a debutat in partide test.

Arbitrii asitenti vor fi Arnaud Blondel si Bruno Gabaldon. Arnaud Blondel este un arbitru experimentat cu 24 de prezente in Top 14, doua in Heineken Cup si noua in AMLIN Chalenge Cup, anul trecut fiind prezent la intalnirea dintre Lupii Bucuresti si Calvisano ce s-a disputat pe Stadionul National Arcul de Triumf

Partida care va decide echipa calificata in European Rugby Challenge Cup dintre Cammi Rugby Calvisano si Lupii Buucuresti va avea loc sambta, 27 septembrie, de la ora 20:30, pe Stadio Peroni, echipa noastra avand un avantaj de cinci punte dupa victoria cu 18-13 obtinuta in tur la Bucuresti.

8,665 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response