Tuesday 02nd June 2020,
Federatia Romana de Rugby

Western Province continua sa conduca in Currie Cup

28 septembrie 2014 CURRIE CUP, INTERNATIONAL, Stiri

Western Province a castigat in etapa a VIII-a din Currie Cup la Nelspruit pe terenul lui Pumas, rezultat 37-23, si vicecampionii raman in continuare lideri, avand o singura infrangere in acest sezon.

A fost o partida interesanta, in care Pumas nu au reusit decat doua penalitati in prima parte,  pentru ca apoi sa revina si sa inscrie doua eseuri in repriza a doua, prea putin insa pentru a putea emite pretentii la o victorie. Van Staden si Watermeyer au marcat cate un eseu pentru Pumas, Western Province obtinand bonusul ofensiv gratie reusitelor semnate de Carr dubla, Geduld si Van der Spuy.

Free State Cheetahs au pierdut pe propriul teren disputa cu Blue Bulls, rezultat 31-22, Mastriet cu doua eseuri si Hattingh asigurand eseurile invingatorilor, pentru caPotgieter sa greseasca o singura data tinta pentru a-si trece in cont doua transformari si patru lovituri de pedeapsa. Pretorius a inscris singura incercare a gazdelor, W.Du Plessis mai aducand puncte dintr-o transformare, patru penalitati si un dropgol.

Partida dintre Natal Sharks si Eastern Province Kings a fost una spectaculoasa, cu zece eseuri marcate, dintre care sapte au apartinut rechinilor, care s-au impus cu rezultatul de 53-24. Adriaanse, Mvovo, Esterhuizen, Cronje, Jordaan dubla si Lewies au asigurat bonusul ofensiv pentru Sharks, replica lui Kings a venit prin Schoeman, Gates si Whitehead, franciza din Porth Elizabeth suferind cea de-a opta infrangere consecutiva.

Golden Lions nu au avut probleme in a castiga pe terenul lui Griquas de care au dispus cu rezultatul de 46-8, sase eseuri asigurand si bonusul ofensiv in contul acestora. A.Coetzee, Kriel dubla, Mostert, Smith si Combrinck au marcat eseurile invingatorilor, Greef semnand reusita de onoare a lui Griquas.

Clasament:
1.Western Province-34puncte
2.Golden Lions-30puncte
3.Natal Sharks-25puncte
4.Free State Cheetahs-19puncte
5.Pumas-19puncte
6.Blue Bulls-17puncte
7.Griquas-11puncte
8.Eastern Province Kings-1puncte

Urmatoarea etapa va avea loc pe 4 octombrie dupa programul:
Griquas-Eastern Province Kings
Natal Sharks-Golden Lions
Free State Cheetahs-Western Province
Pumas-Blue Bulls

6,387 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response