Sunday 20th October 2019,
Federatia Romana de Rugby

Canterbury va fi echipamentul oficial in competitiile europene inter-cluburi

7 octombrie 2014 INTERNATIONAL, Stiri

Dupa contractul de parteneriat cu Gilbert, forul care organizeaza competitiile continentale inter-cluburi, European Professional Club Rugby a mai incheiat o intelegere cu celebra marca de echipament sportiv Canterbury.

Astfel incepand cu acest sezon inaugural in cele doua competitii organizate de EPCR, European Rugby Champions Cup respectiv European Rugby Challenge Cup si pana in sezonul 2016-2017 la un numar de peste 130 de dispute oficialii partidelor vor purta echipamentul marca Canterbury.

Originara din Noua Zeelanda, firma Canterbury, a primit aceasta denumire dupa regiunea in care si-a inceput activitatea, in prezent asigurand echipamentul pentru echipe din rugby union, rugby league sau cricket.

In rugby union Anglia, Irlanda, Japonia, Rusia, Spania si Polonia ca echipe nationale respectiv Leicester Tigers, Castres, Leinster, Cardiff Blues, Waratahs sau Treviso poarta echipamentul firmei al carei motto este: ”Canterbury: The world’s original rugby brand”.

Saptamana viitoare cele doua noi competitii continentale inter-cluburi vor debuta odata cu partidele Gloucester-Brive din European Rugby Challenge Cup si Harlequins-Castres din European Rugby Champions Cup pe 16, respectiv 17 octombrie.

Reprezentanta Romaniei, Lupii Bucuresti, va disputa prima partida din cadrul European Rugby Challenge Cup pe data de 17 octombrie in compania englezilor de la Newcastle Falcons, partida urmand a avea loc pe stadionul Kingston Park.

2,603 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response