Wednesday 27th May 2020,
Federatia Romana de Rugby

Arbitri din Scotia pentru partida Lupii Bucuresti-Stade Francais

24 octombrie 2014 CHALLENGE CUP, INTERNATIONAL

Pentru Lupii Bucuresti urmeaza cea de-a doua intalnire din cadrul European Rugby Challenge Cup in care vor intalni pe Stade Francais, partida urmand a fi condusa de o brigada de arbitri din Scotia cu Neil Paterson la centru.

Arbitrul scotian Neil Paterson s-a nascut in Irlanda de Nord la Belfast pe 9 August 1975 si inainte de a supraveghea la respectarea regulamentului de joc pe terenul incadrat de buturi a evoluat ca jucator in ligile inferioare la echipe precum Malone RFC si Dundee HSFP.

Prima experienta ca arbitru a avut-o in 2003 pentru ca in 2006 sa debuteze la o partida Cardiff Blues-Connacht in Liga Celtica un an mai traziu fiind delegat sa oficieze atat in competitiile continentale inter-cluburi cat si in partide test, prima fiind cea dintre Cehia si Spania in 2007.

Neil Paterson a adunat pana in prezent aproximativ 40 de prezente in Heineken Cup si AMLIN Challenge Cup, iar in acest an a condus la centru intalnirea dintre Newcastle Falcons si Lupii Bucuresti contand pentru editie 2013-2014 a AMLIN Challenge Cup.

In ceea ce priveste partidele Stejarilor, Neil Paterson este un abitru de bun augur, scotianul oficiind la centru doua dispute incheiate cu tot atatea succese. A fost acea victorie cu 24-8 contra Argentinei Jaguars in 2010 la IRB Nations Cup respectiv 17-13 cu Italia A, victorie care a asigurat triumful in aceeasi competitie a Stejarilor doi ani mai tarziu.

Si anul trecut, Neil Paterson a fost prezent la Bucuresti cu ocazia desfasurarii competitiei IRB Nations Cup conducand la centru partidele Rusia-Italia A respectiv Argentina Jaguars-Italia A.

Arbitrii asistenti vor fi David Changleng si Stephen Ward.

Partida Lupii Bucuresti-Stade Francais din cea de-a doua etapa a European Rugby Challenge Cup va avea loc sambata 25 octombrie cu incepere de la ora 15:00 pe Stadionul National Arcul de Triumf.

4,897 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

1 Comment

Leave A Response