Sunday 12th July 2020,
Federatia Romana de Rugby

Muguri de Campioni in Moldova

30 octombrie 2014 JUNIORI

Unul dintre orasele incluse in proiectul Muguri de Campioni, desfasurat de Federatia Romana de Rugby in parteneriat cu MTS prin Programul Pierre de Coubertin, a fost si Targu Neamt.
Aici copiii au jucat rugby-tag la Colegiul National Stefan cel Mare, pe doua categorii, clasele I-IV si clasele V-VIII. In cazul celor mici au participat echipa reprezentanta a gazdelor, Liceul Vasile Conta si Scoala gimnaziala Petricani.

La gimnziu inscrise au fost reprezentativele institutiilor: Colegiul National Stefan cel Mare, Liceul Vasile Conta, Scoala gimnaziala Raucesti, Scoala gimnaziala Agapia, Scoala gimnaziala Baltatesti, Scoala gimnaziala Valea Seaca, Scoala gimnaziala Petricani si Scoala gimnaziala Grumazesti

Pentru ca proiectul isi propune promovarea jocului de rugby si apropierea copiilor de sportul cu balonul oval, accentul s-a pus pe placerea jocului, si nu pe clasamente.

Competitia a fost organizata de Directorul Regional de Dezvoltare Surmei Balan Gabriela, fiind sustinut de ISj Neamt prin prof. Melinte Magda, prof. Radu Anca, prof. Afloari Mihai si Popa Eusebiu, antrenor al echipei RC Venus Piatra Neamt fete junioare. Toti participantii au primit diplome, materiale sportive si alte mici premii.

1,833 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response