Friday 27th November 2020,
Federatia Romana de Rugby

TriKids Bucuresti 2014, o zi de sport si voie buna pentru copii si parinti!

30 octombrie 2014 MEDIA

SmartAtletic vă invită sâmbătă, 1 noiembrie 2014, începând cu ora 10:00, la cea de a III-a ediţie TriKids Bucureşti.

Evenimentul unic în România este dedicat copiilor cu vârste între 4 şi 14 ani şi presupune activităţi sportive precum alergarea şi mersul pe bicicletă. Competiţia se va desfăsura pe Stadionul Naţional de Rugby “Arcul de Triumf“, unde copiii vor fi în maximă siguranţă şi vor beneficia de toata atenţia celor din jur, dar şi de o infrastructură excelentă.

TriKids Bucureşti este singurul eveniment multisportiv din România. Obiectivul principal este promovarea sportului de masă în randul copiilor, prin activităţi ce le sunt dedicate.

“Încheiem sezonul cu acest eveniment dedicat copiilor deoarece dorim ca munca noastră de peste an să fie încununată de bucuria şi energia copiilor. TriKids este evenimentul nostru de suflet şi reconfirmarea faptului că suntem pe drumul cel bun. Viziunea echipei SmartAtletic este că “sportul este pentru toată lumea”, mai ales pentru copii”, a declarat Vlad Stoica, preşedintele Asociaţiei SmartAtletic.

Indiferent de vârstă şi pregătire sportivă, copiii se vor putea întrece în cadrul unei competiţii prietenoase şi îşi vor putea testa abilităţile sportive, în cadrul celor trei probe: cros, duatlon si family fun run.

Probele sunt gândite în aşa fel încât copiii să poată participa la toate, la doua sau la una (cu starturi separate pe categorii de vârstă şi cu pauze între ele). Probele sunt uşoare şi accesibile şi se vor desfăşura în condiţii de maximă siguranţă.

La proba de cros, pot participa toţi copiii cu vârsta de 4-14 ani. Categoriile de vârsta şi distanţa de alergare la cros sunt:
4-5 ani: 330 m
6-8 ani: 660 m
9-11 ani: 1 km
12-14 ani: 1 km

Cea de a doua probă este duatlonul şi cuprinde alergare şi bicicletă cu distanţe diferite pentru fiecare categorie de vârstă:
4-5 ani: 330m alergare, 500m bicicletă, 330m alergare
6-8 ani: 330m alergare, 1km bicicletă, 330m alergare
9-11 ani: 660m alergare, 1.5km bicicletă, 660m alergare
12-14 ani: 1km alergare, 3km bicicletă, 1km alergare

Family fun run este o probă de familie. Este o categorie de concurs uşoară, plăcută, de îndemânare. Parinţii vor avea posibilitatea să facă echipă cu copiii şi vor alerga împreună între 660 de metri şi 1,3 km. În paralel cu ştafeta Family fun run, vor avea loc şi demonstraţii de rugby tag.

La start sunt asteptaţi peste 650 de copii cu vârste între 4 şi 14 ani, însoţiţi de membrii familiei.
Programul complet al evenimentului este disponibil pe site-ul trichallenge.ro/trikids/.

Cu această ocazie, Alteţa Sa Regală Principele Nicolae al Romaniei va fi prezent la eveniment ca susţinător al Asociaţiei Curtea Veche. Totodată, Alteţa Sa Regală va înmâna premiile celor mai rapizi participanți din categoria Family Fun Run.

Ne vor onora cu prezenţa şi Alin Petrache, preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român şi Adrian Nanulescu, preşedintele Federaţiei Române de Triatlon.

Trikids este un eveniment care se alatură cauzelor sociale susţinute de fundaţiile Chance for Life şi Asociaţia Curtea Veche. Printre familiile care fac fundraising pentru programul național de lectură „Cărţile copilăriei”, inițiat de Asociaţia Curtea Veche, este şi familia Eram. Toţi membrii familiei vor participa la concurs, în cadrul probei Family fun run.

Mai multe detalii gasiţi pe site-ul evenimentului: trichallenge.ro/trikids/ şi pagina de Facebook: https://www.facebook.com/events/273335186124086/.

5,713 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response