Wednesday 27th May 2020,
Federatia Romana de Rugby

Eddie Jones, antrenorul Japoniei: Va fi un meci foarte fizic

12 noiembrie 2014 First XV

Antrenorul nipon a precizat ca revenirea in Romania este o bucurie si ca apreciaza sansa de a-i pregati pe jucatorii japonezi pentru duelul cu Stejarii, mai ales ca tot el i-a antrenat atat acum doi ani, pentru meciul test, cat si in 2003, pentru Cupa Mondiala de Rugby. Eddie Jones a apreciat ca echipa sa va avea un meci greu avand in vedere forta pachetului nostru de inaintare.

„Suntem constienti ca va fi un meci foarte fizic. Romania este o echipa puternica, mai ales pe gramada si va fi un adversar dificil”, a precizat.

Pentru Kosei Ono, reprezentantul echipei la intalnirea cu presa, meciul de sambata este „o buna oportunitate de a ne testa echipa.”

Aceeasi componenta de testare a fost recunoscuta si de antrenorul reprezentativei noastre, galezul Lynn Howells, care a marturisit ca „avem sansa de a juca impotriva unei echipe din primele zece locuri la nivel mondial. Am facut cateva schimbari pentru a putea face fata unui joc de intensitatea celor care ne asteapta la Cupa Mondiala de anul viitor.”

Alaturi de Lynn Howells a fost Valentin Calafeteanu, jucator care si-a facut debutul pentru echipa nationala in urma cu un deceniu, intr-o partida contra Japoniei pe care Stejarii si-au adjudecat-o cu 25-10.

„Imi amintesc cu placere de acel meci, ca de altfel de toate meciurile mele impreuna cu nationala din acesti zece ani. Ne-am pregatit pentru acest meci important cu gandul ca este un nou pas in drumul nostru catre Cupa Mondiala”, a declarat mijlocasul la gramada.

Conferinta de presa prilejuita de meciul test Romania-Japonia a avut loc astazi, 12 noiembrie, la sediul Federatiei Romane de Rugby.

La ea au participat antrenorii celor doua reprezentative, insotiti fiecare de catre un jucator emblematic al echipei, impreuna cu Haralambie Dumitras, presedintele FRR.

Romania va intalni Japonia in cel de al doilea meci test al toamnei, sambata, 15 noiembrie, pe Stadionul National Arcul de Triumf, de la ora 16:00. Partida va fi transmisa in direct de TVR 1 si Rugby TV, biletele fiind puse in vanzare atat la magazinul FRR, cat si in retelele www.myticket.ro si www.bilete.ro.

2,879 total views, 4 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response