Monday 01st June 2020,
Federatia Romana de Rugby

Lupii Bucuresti-Newport Gwent Dragons, un duel galez al bancilor tehnice

2 decembrie 2014 CHALLENGE CUP

Lupii Bucuresti vor intalni in cea de-a treia etapa a European Rugby Challenge Cup pe Newport Gwent Dragons, un prilej pentru o confruntare intre antrenorii galezi ai celor doua echipe, Lynn Howells, respectiv Lyn Jones si Kingsley Jones.

Primele confruntari dintre Lynn Howells si Lyn Jones din ipostaza de antrenori au avut loc in 2003, atunci cand actualul tehnician al Stejarilor si Lupilor Bucuresti conducea destinele francizei Celtic Warriors, pentru ca apoi sa treaca o perioada la Edinburgh, Lyn Jones impunandu-se mai mereu intr-o perioada in care a conducea pe Ospreys catre doua titluri in Liga Celtica.

In ceea ce-l priveste pe Kingsley Jones, acesta i-a fost elev lui Lynn Howells la inceputul anilor 1990, cand ambii aparau culorile echipei Pontypridd, pentru ca apoi in doua ocazii sa se infrunte de pe bancile tehnice. De fiecare data insa a castigat Lynn Howells, care alaturi de Stejari a castigat confruntarile cu Rusia din Cupa Europeana a Natiunilor, victorii care au contat si in calificarea la Cupa Mondiala din 2015.

Acum Newport Gwent Dragons cu Lyn Jones si Kingsley Jones pe banca tehnica trec printr-o perioada dificila, avand o singura victorie in noua partide disputate in Liga Celtica. Astfel, pentru Lyn Jones cele doua partide care urmeaza in compania Lupilor Bucuresti sunt extrem de importante.

Cu doua victorii in urmatoarele doua etape, Dragons ar fi una dintre favoritele la calificarea in turul urmator al European Rugby Challenge Cup, iar Lyn Jones stie acest lucru, mai ales ca  o atare performanta ar schimba moralul echipei in vederea urmatoarelor confruntari din Liga Celtica.

Partida Lupii Bucuresti-Newport Gwent Dragons din cadrul European Rugby Challnege Cup se va disputa sambata, 6 decembrie, pe Stadionul National Arcul de Triumf, cu incepere de la ora 13:00. Incasarile din vanzarea biletelor la meci vor fi donate organizatiei non-guvernamentale Salvati Copiii, fiind stabilite tarife reduse tocmai pentru a stimula participarea spectatorilor la actiunea caritabila. Biletele la tribuna intai vor fi 15 lei, in timp ce bilete pentru tribuna a doua si peluza se vor vinde cu 10 lei. Biletele pot fi achizitionate atat de la magazinul FRR, cat si din retelele partenere, www.bilete.ro si www.myticket.ro.

2,157 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response