Thursday 09th July 2020,
Federatia Romana de Rugby

Delegari internationale multiple pentru arbitrii romani

5 decembrie 2014 ARBITRAJ

Sfarsitul de an le-a adus arbitrilor romani mai multe delegari internationale. Pe 8 noiembrie 2014 la confruntarea dintre Georgia si Tonga, lui Gauzere Pascal si McMenemy Andrew li s-a alaturat Vlad Iordachescu.

Acelasi Vlad, impreuna cu Radu Petrescu si Robert Diaconescu, a judecat pe 15 noiembrie 2014 meciul grupei 1B Belgia vs Ucraina, observatorul partidei fiind un alt reprezentant al Romaniei, George Bargaunas.

Vlad a mai arbitrat si meciul test avandu-le drept protagoniste pe Portugalia si Namibia, in colaborare cu Anselmi Federico si Vivarini Giuseppe.

Luna decembrie a anuntat pana acum o partida cu o intreaga brigada romaneasca, pe 13 decembrie meciul Lyon – Bordeaux urmand sa fie judecat cu obiectivitate de Vlad Iordachescu, Radu Petrescu si Cristian Raduta.

O noua recunoastere a calitatii arbitrajului din Romania o constituie includerea lui Radu Petrescu intr-un program al IRB-ului pentru dezvoltarea si specializarea arbitrilor care apartin de Rugby Europe. Ca urmare a acestui nou statut, Radu urmeaza sa arbitreze in ianuarie si februarie meciuri in Franta, Irlanda si Anglia.

2,257 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

1 Comment

Leave A Response