Wednesday 08th April 2020,
Federatia Romana de Rugby

Marius Mitrea, prezent in Six Nations

10 decembrie 2014 ARBITRAJ

Editia de anul viitor a Six Nations va debuta pe 6 februarie, cand va avea loc partida dintre Tara Galilor si Anglia, care va fi gazduita de Millennium Stadium, o editie extrem de importanta pentru natiunile majore ale emisferei de nord inaintea Cupei Mondiale.

In ceea ce priveste arbitrii care vor oficia, regasim nume importante precum Nigel Owens, Romain Poite, Jerome Garces, Pascal Gauzere, Wayne Barnes, George Clancy si John Lacey reprezentand emisfera de nord, alaturi de acestia Glen Jackson, Jaco Payper, Craig Joubert, Chris Pollock si Steve Walsh din emisfera de sud completand tabloul celor care vor imparti dreptatea pe teren.

Ca si in editia precedenta, cand a fost prezent ca arbitru asistent la partida care a decis castigatoarea titlului de campioana, Franta-Irlanda, romano-italianul Marius Mitrea se va regasi si anul viitor in aceeasi ipostaza.

Astfel, daca anul acesta Marius Mitrea a bifat o prezenta, in 2015 el se va afla la intalnirile Franta – Tara Galilor din etapa a treia si duelul de traditie pentru Calcutta Cup dintre Anglia – Scotia, programat o etapa mai tarziu. In prima partida va fi unul dintre arbitrii asistenti ai sud-africanului Jaco Peyper, in cea de-a doua al francezului Romain Poite.

2,527 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response