Wednesday 27th May 2020,
Federatia Romana de Rugby

Lupii joaca la Newport in a patra etapa a European Rugby Challenge Cup

11 decembrie 2014 CHALLENGE CUP

Dupa infrangerea suferita etapa trecuta in fata francizei galeze Newport Gwent Dragons, pe stadionul din Complexul Ghencea, Lupii Bucuresti se vor deplasa in Tara Galilor pentru partida revansa, care va fi gazduita de stadionul Rodney Parade.

In acest moment Dragons ocupa pozitia secunda in clasament, avand un total de 11 puncte, iar antrenorul Lyn Jones, multumit de evolutia elevilor sai din partida tur, este increzator in sansele de calificare in faza sferturilor de finala.

Cu trei infrangeri din tot atatea partide disputate, Lupii Bucuresti se vor deplasa pe terenul dragonilor galezi pentru a face o figura cat mai frumoasa, premisele fiind repriza secunda de la Newcastle, cand am marcat doua eseuri, lupta stransa cu Stade Francais si primele 20 de minute din partida de la Bucuresti,  pe care am condus-o cu 10-0.

Pentru disputa de pe Rodney Parade antrenorul Lynn Howells va apela la urmatoarea echipa: 1. Constantin Pristavita, 2. Otar Turashvili, 3. Vlad Badalicescu, 4. Paul Ailenei, 5. Onal Ageacai, 6. Vali Mototolea, 7. Johan Van Heerden, 8. Razvan Ailenei, 9. Grigoras Diaconescu, 10. Florin Vlaicu, 11. Ionut Botezatu, 12. Andrei Daniel Ilie, 13. Catalin Dascalu, 14. Marian Apostol, 15. Luke Samoa.

Rezerve: 16. Alexandru Oancea, 17. Mihai Dico, 18. Silviu Vasiliu, 19. Petre Neacsu, 20. Alexandru Mitu, 21. Florin Surugiu, 22. Filip Lazar, 23. Florin Ionita.

Tot in grupa a treia din care fac parte si Lupii Bucuresti, la Paris se va disputa partida dintre Stade Francais si Newcastle Falcons, o disputa in care o victorie a francezilor ar putea relansa lupta calificarii in sferturile de finala, avand in vedere ca englezii sunt lideri cu trei victorii din tot atatea dispute.

Si in celelalte grupe se vor disputa partidele revansa ale rundei precedente, cele mai interesante dispute anuntandu-se a fi Lyon – Bordeaux, London Irish – Cardiff Blues sau London Welsh – Edinburgh.

Programul complet al etapei a patra din cadrul European Rugby Challenge Cup este urmatorul:
11 Decembrie, Stade Jean Bouin: Stade Francais – Newcastle Falcons
12 Decembrie, Rodney Parade: Newport Gwent Dragons – Lupii Bucuresti
12 Decembrie, Matmut Stadium: Lyon – Bordeaux
13 Decembrie, Stadio Mario Battaglini: Rovigo – Grenoble
13 Decembrie, Madjeski Stadium: London Irish – Cardiff Blues
13 Decembrie, Sandy Park Stadium: Exeter – La Rochelle
13 Decembrie, Stadio XXV Aprile: Zebre – Gloucester
13 Decembrie, Stade Charles Mathon: Oyonnax – Brive
13 Decembrie, Stade Jean-Dauger: Bayonne – Connacht
14 Decembrie, Kassam Stadium:London Welsh – Edinburgh

2,773 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

1 Comment

Leave A Response