Tuesday 14th July 2020,
Federatia Romana de Rugby

Catalin Fercu debuteaza victorios in Aviva A League

16 decembrie 2014 INTERNATIONAL

Internaționalul roman Catalin Fercu si-a facut debutul in Aviva A League pentru Saracens Storm, echipa sa invingand luni seara pe Wasps A cu 43 – 17.

Aviva A este competitia in care evolueaza jucatorii rezerva sau tineri ai echipelor de prima liga si al celor doua echipe de varf din liga a doua a campionatului Angliei.

Fercu a jucat pe post de fundas, acesta fiind cel de-al doilea meci oficial pe care l-a jucat pentru noul sau club din nordul Londrei, caruia i s-a alaturat la sfarsitul lunii septembrie.

El a mai jucat un meci in Cupa Anglo-Galeza, impotriva lui Harlequins, meci castigat cu 25 – 20 pe data de 2 noiembrie.

Saracens Storm a marcat nu mai putin de sase eseuri in meciul de luni seara si conduce detasat in clasamentul grupei Sud a Aviva League dupa cinci meciuri jucate, cu tot atatea victorii obtinute.

Echipa A a clubului londonez este cunoscuta publicului din Romania din meciul disputat la Timisoara pe 23 octombrie impotriva RCM, clubul partener al Saracens, meci castigat de gazde cu 15 – 10, in care a evoluat si Fercu.

Fercu nu a evoluat inca in Aviva Premiership sau in Cupa Campionilor Europeni, dar nu este timpul pierdut, de pilda sambata Saracens intalnesc pe teren propriu pe London Welsh, codasa clasamentului si este posibil ca antrenorul Mark McCall sa apeleze la rotatia jucatorilor, ceea ar putea oferi sansa debutului pentru internationalul roman in competitia de elita a rugbyului din Anglia.

2,441 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

1 Comment

Leave A Response