Saturday 25th January 2020,
Federatia Romana de Rugby

Antrenorii de juniori s-au reintalnit la un nou Colocviu National

17 decembrie 2014 JUNIORI

Pe 15 si 16 decembrie Federatia Romana de Rugby  a organizat un nou colocviu national destinat antrenorilor de juniori. Cele doua zile au prilejuit in prima instanta o analiza amanuntita a prestatiilor juniorilor in competitiile internationale ale acestui an, urmata de creionarea unei viziuni strategice pentru imbunatatirea acestora.

Cei 31 de participanti au lucrat pe grupe, in concluziile acestora regasindu-se cunoasterea deficitara a regulamentului, necesitatea modernizarii tehnicilor de antrenament, incapacitatea de adaptare la conditiile jocului si de mentinere a unui echilibru mental. Participantii au invatat de la reprezentantii departamentelor Inalta Performanta, Tehnic si Pregatire Fizica ai federatiei tehnici de adresare a acestor sectoare in vederea evolutiei juniorilor pe care ii coordoneaza.

Colocviul a cuprins atat expuneri teoretice, cat si analize practice, ateliere de lucru, vizionare de materiale video. Acestea au alcatuit o abordare globala a viitorului rugbyului romanesc, care prin pregatirea specifica oferita antrenorilor, si-a gasit expresiile potrivite de implementare pentru fiecare caz individual.

2,372 total views, 4 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

1 Comment

Leave A Response