Tuesday 02nd June 2020,
Federatia Romana de Rugby

Scotianul Lloyd Linton va conduce partida Stade Francais-Lupii Bucuresti

14 ianuarie 2015 CHALLENGE CUP

Sambata, 17 ianuarie, este programata cea de-a cincea etapa din cadrul European Rugby Challenge Cup, in care Lupii Bucuresti vor intalni pe Stade Francais, partida urmand a se disputa pe Stade Jean Bouin.

Disputa va fi condusa de o brigada de arbitri din Scotia cu Lloyd Linton la centru, un cavaler al fluierului in varsta de 26 de ani, care dincolo de terenul de rugby este medic, fiind absolvent al Aberdeen University. Inainte de a intra in arbitraj a evoluat pe postul de taloner, iar in 2007 a castigat Ulster Schools Cup alaturi de Royal Belfast Academical Institution.

In 2013 a condus finala Cupei Scotiei si doua partide din cadrul Cupei Europene a Natiunilor, Polonia-Ucraina respectiv Spania-Rusia. Din 2014 si-a facut debutul in Guinness Pro 12, intr-o partida dintre Treviso si Scarlets, dar si in European Rugby Challenge Cup cand a condus disputa Rovigo-Grenoble.

Tot anul trecut a condus partide din cadrul Americas Rugby Championship si a fost asistentul neozeelandezului Nick Briant in victoria pe care Stejarii au obtinut-o in fata Canadei la Bucuresti cu rezultatul de 18-9.

Asistentii lui Lloyd Linton vor fi Sam Grove-White si Mike Adamson.

2,251 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

1 Comment

Leave A Response