Sunday 05th April 2020,
Federatia Romana de Rugby

UPDATE: Delegari internationale pentru cinci arbitri romani

15 ianuarie 2015 ARBITRAJ

Arbitrii romani au inceput anul 2015 in forta. Ei au primit pentru lunile ianuarie si februarie patru delegari internationale.

Pe 17 ianuarie in cadrul EPCR, partida dintre Calvisano si Viadana va fi judecata de o brigada alcatuita din Vlad Iordachescu, Radu Petrescu si Cristian Serban.

O saptamana mai tarziu, pe 25 ianuarie, doi arbitri din aceasta delegatie vor oficia si in Challenge Cup. Astfel, la meciul London Welsh – Lyon vor fi prezenti Vlad Iordachescu impreuna cu Radu Petrescu, lor adaugandu-li-se Cristian Raduta.

Radu Petrescu va fi prezent pe 31 ianuarie si in Federale 1,  unde va arbitra confruntarea dintre Aix en Provence si Avenir Valenicen.

O alta competitie in care arbitrii romani s-au facut remarcati este si Cupa Europeana a Natiunilor, pe 14 februarie la partida Georgia – Portugalia fiind delegati Vlad Iordachescu, Radu Petrescu si Ionut Bodea. In plus, la aceasta confruntare romanul George Bargaunas a fost desemnat comisar de meci.

UPDATE: Vlad Iordachescu va fi prezent la centru si la partida juniorilor U18 irlandezi si italieni, pe 21 februarie la Dublin.

3,057 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

1 Comment

Leave A Response