Monday 21st September 2020,
Federatia Romana de Rugby

Scorul etapei in European Rugby Challenge Cup pentru Cardiff Blues

19 ianuarie 2015 CHALLENGE CUP

Grupa 1
Cardiff Blues a realizat scorul etapei pe Arms Park, unde a marcat nu mai putin de 16 eseuri italienilor de la Rovigo. Pe lista marcatorilor si-au trecut numele R.Smith cu un hat-trick, L.Williams si E.Jenkins cu cate o dubla, respectiv Turnbull, Patchell, Hobbs, Allen, Cook, Andrews, Dacey, G.Davies si L.Jones. Rovigo a reusit doua incercari prin Maran si Menon, rezultatul final fiind 104-12 in favoarea galezilor.

Dupa o partida spectaculoasa, London Irish a trecut de Grenoble cu rezultatul de 43-41, cinci eseuri fiind trecute in contul englezilor si patru de partea echipei franceze. Lewingon, Guest, Cross, Fenby, Dorrian alaturi de un eseu de penalizare au fost reusitele lui London Irish, pentru Grenoble finalizari in terenul de tinta izbutind Bouchet de doua ori, Caminati si Marrou.

Clasamentul grupei: 1.London Irish-19p, 2.Cardiff Blues-19p, 3.Grenoble-12p, 4.Rovigo-1p

Grupa a 2-a
Fara a avea miza calificarii partida dintre Bayonne si La Rochelle a revenit bascilor, care s-au impus cu rezultatul de 14-0 dupa un eseu de penalizare si un altul semnat de Visengang, ambele reusite fiind transformate de Bustos Moyano.

Dupa ce pierduse si in Anglia contra lui Exeter, franciza irlandeza Connacht a cedat si la Galway, cu rezultatul de 33-24, astfel ca Chief sunt calificati deja in sferturile de finala ale competitiei. In ciuda infrangerii irlandezii au luat bonusul ofensiv pentru eseurile marcate de Healy dubla, Faloon si Poolman, de partea lui Exeter incercari izbutind Mumm, Armand si un eseu de penalizare alaturi de trei transformari si patru penalitati concretizate de Slade.

Clasamentul grupei: 1.Exeter-20p, 2.Connacht-15p, 3.Bayonne-9p, 4.La Rochelle-4p

Grupa a 3-a
In grupa din care fac parte si Lupii Bucuresti, Newport Dragons a dat lovitura in deplasare la Newcastle, unde s-a impus cu rezultatul de 40-29 in fata lui Falcons si astfel galezii sunt calificati in sferturile de finala ale competitiei. Dragons au avut un start de partida excelent si dupa numai 29 de minute conduceau deja cu 35-3. Morgan, Coombs, Amos de doua ori, Landman si un eseu de penalizare au asigurat si bonusul ofensiv invingatorilor, bonus ofensiv luand si Falcons pentru cele patru reusite semnate de Socino, Harris, Welch si Saull.

Clasamentul grupei: 1.Newport-21p, 2.Newcastle-16p, 3.Stade Francais-15p, 4.Lupii Bucuresti-1p

Grupa a 4-a
Cu doar trei puncte obtinute in urma unei lovituri de pedeapsa London Welsh nu a putut emite pretentii si a cedat cu 26-3 pe terenul lui Bordeaux. Francezii au marcat patru eseuri prin Maynadier, Brousse, Talebula si Guiry, astfel ca in ultima etapa isi vor juca sansa de a se califica in faza superioara a competitiei.

Lyon cu Bogdan Balan si Horatiu Pungea cuplu de pilieri inca din primul minut a castigat partida cu Edinburgh, scor 21-19, astfel ca lupta pentru calificare este extrem de echilibrata in Grupa a 3-a. Loursac si Fitzpatrick au marcat cate un eseu pentru Lyon, Visser si Fife in contul scotienilor, astfel ca diferenta au facut-o Munro cu o transformare si o penalitate, Porical, autor al unei lovituri de pedeapsa, resspectiv Estebanez, care a adus victoria cu un dropgol marcat in minutul 75.

Clasamentul grupei: 1.Edinburgh-17p, 2.Bordeaux-16p, 3.Lyon-14p, 4.London Welsh-0p

Grupa a 5-a
Gloucester a ramas si dupa aceasta etapa singura echipa cu procentaj maxim al victoriilor, englezii dispunand de Oyonnax cu rezultatul de 33-3. Lespinas a marcat cele trei puncte ale echipei, pentru care Vali Ursache a fost integralist, in timp ce Burns, May, Atkinson, Robson si un eseu de penalizare au adus bonusul ofensiv invingatorilor.

Zebre a castigat pentru a doua oara in fata lui Brive, de aceasta data pe propriul teren, Haimona si un eseu de penalizare, la care s-au adaugat tentativele de tinta concretizate de Orquera aducand italienilor un succes cu rezultatul de 23-13. In contul lui Brive, Voretamaya a marcat un eseu, Sola o transformare si doua penalitati.

Clasamentul grupei: 1.Gloucester-24p, 2.Oyonnax-12p, 3.Zebre-8p, 4.Brive

1,659 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

1 Comment

Leave A Response