Tuesday 14th July 2020,
Federatia Romana de Rugby

Georgia a anuntat lotul pentru Cupa Europeana a Natiunilor

25 ianuarie 2015 CUPA EUROPEANA A NATIUNILOR

Cel mai important adversar al Stejarilor din Cupa Europeana a Natiunilor, Georgia, a anuntat un lot care cuprinde 27 de jucatori in vederea abordarii primelor doua partide din editia 2015.

Lelos detine titlul de campioana in primul esalon valoric al Cupei Europene a Natiunilor din 2011, castigand competitia de patru ori la rand, anul acesta primele doua partide urmand a fi in compania Germaniei si Portugaliei, prima in deplasare, cea de-a doua pe propriul teren.

Din lotul anuntat de antrenorul neozeelandez Milton Haig se remarca revenirile lui Vakhtang Maisuradze si Vasil Kakovin, accidentati de mai multa vreme, precum si cele ale jucatorilor de baza in primul XV, Mamuka Gorgodze, Davit Zirakashvili, respectiv Shalva Sutiashvili, absenti din partidele test ale lunii noiembrie de anul trecut.

De asemenea au fost convocati in premiera Alex Khutsishvili, remarcat in nationala de rugby 7 pentru a inlocui retragerea din activitate a lui Irakli Machkhaneli, si Vasil Lobzhanidze, care il suplineste pe accidentatul Vazha Kutsishvili.

Din cauza problemelor medicale Milton Haig nu se va putea baza insa pe Victor Kolelishvili, David Khinchagashvili, Tedore Zibzibadze si Jaba Bregvadze, alaturi de amintitul Vazha Kutsishvili.

Vor exista si cateva modificari de ordin tactic, astfel Zurab Zhvania, cel care in mod obisnuit evolueaza pe postul de pilier va fi incercat ca taloner, in acelasi timp aripa Tamaz Mchedlidze va fi utilizat ca uvertura, pozitia pe care a evoluat si in partida cu Japonia din toamna anului trecut, cand a dat satisfactie mai ales pe faza ofensiva.

Timp de o saptamana elevii lui Milton Haig vor efectua un stagiu de pregatire la Toulouse inaintea partidelor de pe 7 februarie cu Germania, respectiv 14 februarie impotriva Portugaliei in primele doua etape ale Cupei Europene a Natiunilor editia 2015.

Lotul Georgiei pentru primele doua partide din CEN:
Pilieri: Vasil Kakovin (Toulouse), Mikheil Nariashvili (Montpellier), Davit Zirakashvili (Clermont), David Kubriashvili (Stade Francais), Levan Chilachava (Toulon)
Taloneri: Shalva Mamukashvili (Sale Sharks), Zurab Zhvania (Stade Francais)
Linia a doua: Giorgi Chkhaidze (Lile), Giorgi Nemsadze (Tarbes), Kote Mikautadze (Toulon),Vakhtang Maisuradze (Albi)
Flankeri: Mamuka Gorgodze (Toulon), Shalva Sutiashvili (Massy), Giorgi Tkhilaishvili (Batumi)
Numarul 8: Beka Bitsadze (Lokomotivi), Lasha Lomidze (Beziers)
Mijlocasi la gramada: Giorgi Begadze (Kochebi), Vasil Lobzhanidze (Armazi)
Mijlocasi la deschidere: Lasha Malaguradze (Bagnerais), Lasha Khmaladze (Lelo Saracens)
Centri: Tamaz Mchedlidze (Agen), Merab Sharikadze (Aurillac), David Kacharava (Yenisey)
Aripi: Alex Khutsishvili (Kochebi), Sandro Todua (Lelo Saracens)
Fundasi: Giorgi Aptsiauri (AIA Kutaisi), Merab Kvirikashvili (Montlucon)

1,924 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response