Monday 06th July 2020,
Federatia Romana de Rugby

Yenisey si Viadana, victorioase in calificarile pentru Challenge Cup

27 ianuarie 2015 CHALLENGE CUP

Partidele din cadrul calificarilor pentru European Rugby Challenge Cup editia 2015-2016 faza grupelor au ajuns in etapa a doua, rusii de la Yenisey Krasnoyarsk reusind o victorie la prima disputa continentala inter-cluburi.

In Grupa 1, Viadana a obtinut o victorie de palmares in fata spaniolilor de la El Salvador, avand in vedere ca pentru italieni aceasta a fost ultima disputa, iar in etapa anterioara au pierdut in fata lui Calvisano, care a luat bonusul ofensiv, fiind astfel virtual calificata in Play-Off.

Cum cei de la El Salvador nu au reusit decat un singur eseu prin Pearce, Viadana s-a impus lejer cu rezultatul de 36-7, Sanatamaria si Quartaroli semnand cate doua incercari, alaturi de reusita lui Whitaker.

Yenisey Krasnoyarsk a castigat la debutul in competitiile continentale cu 28-6 pe terenul portughezilor de la CDU Lisabona, insa a ratat bonusul ofensiv. Dupa un inceput echilibrat, cu cate doua penalitati concretizate de Tiago Girao si Kushnarev, rusii au pus stapanire pe joc si astfel au venit cele trei eseuri marcate de Selskyi, Hasanov si Kushnarev.

In ultima etapa contand pentru faza grupelor, Yenisey va evolua pe propriul teren impotriva fostei campioane a Italiei, Mogliano, care a adunat cinci puncte in prima etapa dupa succesul cu bonus ofensiv in fata lui CDU Lisabona.

Clasament Grupa 1: 1. Calvisano-5p (+31), 2. Viadana-5p (-2), 3. El Salvador-0p

Clasament Grupa a 2-a: 1. Mogliano-5p, 2. Yenisey-4p, 3. CDU Lisabona-0p

Urmatoarea etapa va avea loc pe 4 aprilie, dupa urmatorul program:
Grupa 1: El Salvador-Calvisano
Grupa a 2-a: Yenisey Krasnoyarsk-Mogliano

2,211 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

1 Comment

Leave A Response