Wednesday 27th May 2020,
Federatia Romana de Rugby

Luke Pearce va conduce partida Portugalia – Romania

Prima partida a Stejarilor din Rugby Europe Championship va avea loc la Lisabona in compania Portugaliei si va fi condusa de o brigada de arbitri din Anglia cu Luke Pearce la centru.

Luke Pearce este un arbitru tanar in varsta de 25 de ani, dar de mare perspectiva daca luam in considerare faptul ca in urma cu patru ani a debutat in Championship si a avut nevoie de numai 12 luni pentru a face pasul in Aviva Premiership.

Astfel, cavalerul fluierului originar din Exeter a urcat repede treptele afirmarii, fiind inca din anul 2011 trecut pe lista arbitrilor de elita ai RFU, dupa care au urmat prezentele in Six Nations U20, HBSC Sevens World Series, IRB Junior World Championship si partidele test.

In competitiile continentele inter-cluburi, Luke Pearce a inceput sa imparta dreptatea din teren in 2011 odata cu partida dintre Stade Francais si Lupii Bucuresti, adunand pana in prezent 16 prezente in Champions Cup, respectiv Challenge Cup.

Englezul a fost arbitru asistent la partida dintre Italia si Scotia de anul trecut din Six Nations, anul acesta fiind deja anuntat in aceeasi ipostaza la intalnirile Italia-Franta si Italia-Tara Galilor.

In privinta partidelor Stejarilor, Luke Pearce, a condus doua intalniri ale acestora, una in 2013 la Bucuresti, cand ne-am impus cu rezultatul de 29-14 in fata Rusiei si o alta la Tbilisi anul trecut, cand am fost invinsi de Georgia, ambele partide contand pentru fosta Cupa Europeana a Natiunilor.

Partida Portugalia-Romania din prima etapa contand pentru Rugby Europe Championship se va disputa sambata, 7 februarie, cu incepere de la ora 17:00.

Sursa foto: www.getreading.co.uk

2,277 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

1 Comment

Leave A Response