Sunday 09th August 2020,
Federatia Romana de Rugby

Schimbare de antrenor la Castres

10 februarie 2015 INTERNATIONAL

Pilierul roman Mihaita Lazar a primit in cantonamentul Stejarilor de la Lisabona vestea conform careia antrenorul echipei sale de club, Castres Olympique, a fost demis din functie. Serge Milhas este cel care plateste oalele sparte in acest sezon, in care echipa din Tarn s-a comportat submediocru, fiind in nedorita pozitie de lanterna rosie a Top 14.

Milhas este singurul din staff care a fost indepartat, conform unui comunicat de presa emis de conducerea clubului. Asistentii sai, Matthias Rolland si David Darricarere, isi pastreaza functiile.

Solutia de avarie este vechea cunostinta a celor de la Castres, argentinianul Mauricio Reggiardo, care a mai salvat o data echipa de la retrogradare, in 2007, cand l-a inlocuit in timpul sezonului pe antrenorul de atunci, Laurent Seigne. Reggiardo, 44 de ani, este fostul pilier al nationalei argentiniene, pentru care a evoluat de 50 de ori in cariera. Cei de la Castres spera intr-un scenariu identic cu cel de acum opt ani, cand sub bagheta sud-americanului s-a evitat retrogradarea la potou.

Castres traverseaza o criza fara precedent pentru actuala generatie de jucatori, dupa ce echipa, cu Mihaita Lazar om de baza, a devenit campioana a Frantei in 2013, dar si vicecampioana in sezonul anterior.

Foto: www.rugbyreport.com.ar

1,568 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response