Friday 29th May 2020,
Federatia Romana de Rugby

Mihai Macovei: „Castigarea acestui turneu nu este un obiectiv indraznet.”

Romania si Spania, cele doua echipe care urmeaza sa se confrunte sambata, pe Cluj Arena, incepand cu ora 15:00, si-au propus amandoua victoria.

Daca reprezentantii Spaniei, participanti la conferinta de presa de astazi, faceau referire la succes in cadrul partidei, capitanul Stejarilor, Mihai Macovei, a declarat ca victoria in turneul Rugby Europe Championship  „nu este un obiectiv indraznet. Jucam pentru victorie si avem nevoie de suporteri alaturi de noi.”

Antrenorul Romaniei, Lynn Howells, a precizat ca  „Meciurile acestei competitii sunt oportunitatea ideala de a testa si forma jucatori in vederea Cupei Mondiale. Spania de anul acesta este diferita de echipa pe care am intalnit-o anul trecut.”

Santiago Santos, responsabil de pregatirea Leilor, a recunoscut ca victoria obtinuta in partida cu Rusia a fost una motivanta, insa „Romania este o echipa mult mai puternica. Intram in teren cu gandul de a castiga, insa stim ca va fi o confruntare dificila.” Capitanul spaniol Jesus Recuerda Nunez a punctat la randul sau faptul ca „partida de sambata va fi una disputata. Am mai intalnit Romania, stim ca va fi un adversar redutabil. „

Romania vs Spania va avea loc sambata, pe Cluj Arena, de la ora 15:00, meciul putand fi urmarit in direct pe TVR 1.

2,652 total views, 3 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

1 Comment

Leave A Response