Modificari in clasamentul World Rugby

Dupa partidele de la sfarsitul saptamanii trecute din Six Nations, respectiv Rugby Europe Championship, clasamentul mondial World Rugby a suferit cateva modificari.

In ceea ce ne priveste, Stejarii au pierdut o pozitie dupa infrangerea din Rusia cu rezultatul de 16-13 si in acest moment ocupa treapta a 17-a in spatele Statelor Unite, ursii gratie acestui succes devansand Uruguay, cea care le-a taiat calea acestora in drumul catre Cupa Mondiala.

Pentru a ramane tot la echipele care evolueaza in Rugby Europe Championship, infrangerea Moldovei in Olanda i-a coborat pe Haiduci doua pozitii, pana pe treapta a 30-a, in timp ce Portugalia, dupa prima victorie in fata Germaniei, a urcat pe pozitia a 22-a in fata Namibiei.

Cel mai spectaculos salt l-a facut Olanda, care prin succesul cu 18-10 in fata Moldovei a saltat trei pozitii in clasamentul mondial, batavii ajungand pe locul al 33-lea, devansand Polonia, Brazilia si Cehia.

La varful clasamentului Irlanda a urcat pe pozitia a treia chiar inaintea Angliei, pe care a invins-o duminica in lupta directa pentru castigarea titlului in Six Nations, in timp ce Scotia, care a pierdut pe propriul teren cu Italia, a cazut pe locul al 10-lea in spatele celor din Samoa.

In continuare ierarhia mondiala este condusa de campioana mondiala si a emisferei de sud, Noua Zeelanda, urmata de Africa de Sud.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile