Monday 06th July 2020,
Federatia Romana de Rugby

Puncte din lovituri de pedeapsa pentru juniorii U18 si U19

11 martie 2015 JUNIORI

Primele doua confruntari programate in cadrul turneelor internationale ale juniorilor, au avut loc ieri, soldate fiind cu infrangere la ambele categorii.

Primii au evoluat juniorii U18 plecati in Scotia, care au intalnit echipa U18 Development a tarii gazda. In aceasta partida, punctele de onoare au fost asigurate prin lovitura de pedeapsa executata de Boldor, scorul final fiind de 62-3.

Echipa U19 a jucat dupa miezul noptii (ora Romaniei), cu reprezentativa U20 a Canadei, meciul putand fi vizionat in direct online. Si in caul acestei partide punctele noastre au rezultat tot din lovituri de pedeapsa, avandu-l ca autor pe Raoul Paxaman. Tabela la fluierul final a aratat 21-9 pentru gazde.

Ambele echipe de juniori ale Romaniei vor mai disputa cate un meci fiecare in cadrul acestor turnee internationale. Ca si ieri, partidele sunt programate in aceeasi zi, U18 urmand sa intre in teren pe 14 martie la ora 11:00 (ora locala), in timp ce U19 are programat inceputul confruntarii la 18:30 (ora locala).

Foto: Lorne Collicutt

3,414 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

1 Comment

Leave A Response