Monday 13th July 2020,
Federatia Romana de Rugby

Stejareii U18 debuteaza cu victorie la Campionatul European

28 martie 2015 Stiri, U18

Juniorii romani participa in aceste zile in Franta la Campionatul European al categoriei U18. Prima lor confruntare a fost impotriva reprezentativei Olandei si s-a incheiat cu victoria clara a Stejareilor, cu 26-0.

Tabela de marcaj parea ca se va schimba in favoarea romanilor inca din minutul sapte, insa Boldor nu a reusit atunci sa concretizeze lovitura de pedeaspa ce ne fusese acordata. Cel care a deschis seria punctelor romanesti a fost Iliuta, care a reusit un eseu in minutul 15, ramas insa netransformat. Cea de a doua reusita l-a avut ca autor pe Boldor, aproape de pauza, transformarea reusita de Rupanu permitandu-le juniorilor nostri sa intre in avantaj la vestiare, scorul pauzei fiind 12-0.

La intoarcerea pentru mitanul secund, Lamboiu si-a trecut si el numele pe lista marcatorilor, acelasi Rupanu adaugand inca doua puncte incercarii, pentru ca apoi sa marcheze propriul eseu, pe care il va si transforma cu succes.

Echipa castigatoare a fost alcatuita din: Alin Haidau, Claudiu Mirzac, Alin Davidoaea, Marius Iftimiciuc, Damian Ispas, Mihai Ilie, Andrei Chiru, Cristi Chirica, Gabriel Rupanu, Tudor Boldor, Cosmin Iliuta, Mircea Mavrodin, Stefan Cucos, Mihai Lamboiu, Marius Simionescu, Andrei Cretu, Iulian Radu, Silviu Gradinaru, Mario Serban, Mihai Matei, Mihnea Pinzaru, Dragos Burlacu, Iulian Nistor, Tiberiu Otelea, Ionut Pantea, Catalin Miscoci.

Urmatoarea confruntare a Stejareilor este programata pentru ultima zi a lui martie.

3,880 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

1 Comment

Leave A Response