Thursday 17th September 2020,
Federatia Romana de Rugby

Juniorii U18, invinsi de belgieni la Campionatul European

31 martie 2015 JUNIORI

Stejareii au disputat astazi cel de al doilea meci programat in cadrul Campionatului European U18.

De aceasta data adversara le-a fost Belgia, care s-a si impus la fluierul final. Partida a inceput cu o evolutie buna a romanilor, care au si obtinut o lovitura de pedeapsa dupa primele 15 minute de joc. Din pacate aceasta nu a fost concretizata de Rupanu, primele puncte puse pe tabela apartinandu-le adversarilor nostri. Acestia au reusit un eseu, pe care l-au si transformat cu succes, intrand la cabine in avantaj.

Dupa intoarcerea de la vestiare tabela de marcaj a fost modificata intai de belgieni, printr-o penalitate si apoi de catre Boldor, autor al punctelor de onoare ale Stejareilor, rezultate si ele tot dintr-o penalitate. Scorul final al partidei Romania – Belgia, 3-10.

Echipa Romaniei a fost alcatuita din: Alin Haidau, Claudiu Mirzac, Alin Davidoaea, Marius Iftimiciuc, Damian Ispas, Mihai Ilie, Andrei Chiru, Cristi Chirica, Gabriel Rupanu, Tudor Boldor, Cosmin Iliuta, Mircea Mavrodin, Stefan Cucos, Mihai Lamboiu, Marius Simionescu, Andrei Cretu, Iulian Radu, Silviu Gradinaru, Mario Serban, Mihai Matei, Mihnea Pinzaru, Dragos Burlacu, Iulian Nistor, Tiberiu Otelea, Ionut Pantea, Catalin Miscoci. Juniorii sunt pregatiti de Laurentiu Paxaman, Nicolae Mocanu si Daniel Boldor.

3,109 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

1 Comment

Leave A Response