Dumitru Arhip, inca trei sezoane la Ospreys

Pilierul Dumitru Arhip, in varsta de 26 de ani, care evolueaza la franciza Ospreys si pentru nationala Haiducilor, si-a prelungit cu inca trei ani contractul cu gruparea galeza, una dintre cele mai titrate din Guinness Pro 12.

Dumitru Arhip si-a inceput cariera in Moldova, apoi a venit la Dinamo Bucuresti, de unde s-a transferat in Rusia la Yenisey Krasnoyarsk, din luna noiembrie a anului 2012 devenind jucatorul lui Ospreys, pentru care pana in prezent a evoluat de 31 de ori si a marcat un eseu.

Este socotit, alaturi de Jeff Hassler, Tyler Ardron, Justin Tipuric, Joe Bearman, Tom Grabham si Tom Habberfield unul dintre cei mai iubiti jucatori in randul suporterilor echipei care isi disputa partidele pe Liberty Stadium din Swansea.

Managerul lui Ospreys, Andrew Millward, a declarat ca Arhip a reusit sa se integreze foarte bine la Ospreys, iar daca in sezonul trecut nu a evoluat decat in noua partide din cauza unei accidentari, in editia curenta a fost pe teren in 22 de meciuri si mereu a dat totul pe teren.

In urma prelungirii intelegerii pe care o are cu Ospreys, pilierul Haiducilor, Dumitru Arhip, va ramane in Tara Galilor pana in 2018, la echipa aflata momentan pe pozitia a patra in Guinness Pro 12.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile