Friday 05th June 2020,
Federatia Romana de Rugby

Arbitrii Cupei Mondiale de Rugby 2015

8 aprilie 2015 #RWC2015, Stiri

World Rugby, organizatoarea Cupei Mondiale din acest an, a anuntat numele arbitrilor care vor oficia la turneul final, pe lista asistentilor regasindu-se si italianul de origine romana Marius Mitrea.

Dintre cei 12 arbitri care vor conduce la centru, trei provin din Franta, cate doi din Noua Zeelanda, Africa de Sud, Anglia si Irlanda, iar unul reprezinta Tara Galilor, acestia fiind: Wayne Barnes (Anglia), George Clancy (Irlanda), JP Doyle (Anglia), Jérôme Garcès (Franta), Pascal Gauzere (Franta), Glen Jackson (Noua Zeelanda), Craig Joubert (Africa de Sud), John Lacey (Irlanda), Nigel Owens (Tara Galilor), Jaco Peyper (Africa de Sud), Romain Poite (Franta) si Chris Pollock (Noua Zeelanda).

Dintre acestia, Romain Poite a condus partida Stejarilor la Cupa Mondiala din 2011 contra Angliei, JP Doyle in doua intalniri din Rugby Europe Championship, 2011 cu Rusia si 2012 cu Georgiei, Pascal Gauzere disputa Romania-Namibia de la IRB Nations Cup editia 2011, iar Jerome Garces pe cea impotriva Argentinei Jaguars, in timp ce Jaco Peyper a fost la Bucuresti cu ocazia partidei Romania-Japonia din 2012.

Lista arbitrilor asistenti arata astfel: Federico Anselmi (Argentina), Stuart Berry (Africa de Sud), Mike Fraser (Noua Zeelanda), Angus Gardner (Australia), Leighton Hodges (Tara Galilor), Marius Mitrea (Italia) si Mathieu Raynal (Franta).

Nume cunoscute noua se regasesc si printre asistenti: Stuart Berry a condus anul trecut partida Romania-Japonia, Leighton Hodges pe cea dintre Stejari si Statele Unite, pentru ca Marius Mitrea sa fie in mai multe randuri prezent la partidele Lupilor Bucuresti, in 2014 la IRB Nations Cup sau asistent la victoria din 2013 impotriva Canadei.

Editia 2015 a Cupei Mondiale se va disputa intre 18 septembrie si 31 octombrie, Romania, prezenta pentru a opta oara consecutiv, va face parte din Grupa D, alaturi de Canada, Franta, Irlanda si Italia.

2,607 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

1 Comment

Leave A Response