Sunday 15th September 2019,
Federatia Romana de Rugby

Ovidiu Tonita victorios in optimile de finala ale Federale 1

21 aprilie 2015 INTERNATIONAL, Stiri

Sambata si duminica s-au disputat mansele tur ale partidelor contand pentru optimile de finala din campionatului Federale 1 in care 16 echipe lupta pentru promovarea in Pro D2 respectiv cucerirea trofeului Jean Prat.

Singurul roman ramas in competitie este Ovidiu Tonita, care a intrat din postura de rezerva la Aix-en-Provence victorioasa pe terenul lui Montlucon cu 19-17, dupa ce fijianul Vakacequ a marcat un hat-trick anihiland reusitele din fata butului ale georgianului Merab Kvirikashvili.

Alaturi de victoria echipei lui Ovidiu Tonita, alte cinci grupari s-au impus in deplasare, cea mai consistenta fiind a celor de la Vannes, astfel acestea vor porni cu prima sansa de calificare in returul programat pe 26 aprilie.

In Federale 2, Rouen, cu Alexandru Tudori autor al unui eseu a relizat scorul campionatului prin victoria cu 136-7 pe terenul lui Verzion si va juca in prima faza eliminatorie contand pentru promovarea in Federale 1 cu Gennevilliers.

Parcursul il continua si St Jean D’Angely , echipa lui Laurent Giucal urmand sa intalneasca pe Dijon asa cum si Mihai Gorcioaia alaturi de Castelsarrasin va infrunta echipa Gaillac pentru calificarea in optimile de finala.

Rezultatele din Optimile de finala, mansa tur, ale Federale 1:

Bagneres-Nevers 16-26
Romans-Soyaux-Angouleme 6-12
Oloron-Lille 16-21
US Bressane-Vannes 24-47
Limoges-Auch 21-31
Tyrosse-Chambery 19-16
Montlucon-Aix-en-Provence 17-19
Langon-Aubenas 18-16

1,642 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response