Tuesday 14th July 2020,
Federatia Romana de Rugby

Cinci jucatori in cursa pentru titlul EPCR European Player of the Year 2015

23 aprilie 2015 INTERNATIONAL, Stiri

In cele doua competitii continentale inter-cluburi, Champions Cup respectiv Challenge Cup au mai ramas de disputat finalele, in urma acestora urmand sa fie desemnat cel mai valoros jucator al editiei 2014-2015.

Pentru titlul de EPCR European Player of the Year 2015 au ramas in cursa cinci jucatori, dintr-o lista initiala care a cuprins 15 nume, trei urmand sa fie prezenti in ultimul act al Champions Cup de pe Twickenham care va opune pe pamant englez doua reprezentante ale Frantei, Clemont si Toulon.

Cei cinci jucatori sunt: Nick Abendanon si Fritz Lee, ambii inregimentati la Clermont, Steffon Armitage de la Toulon, Jamie Heaslip inchizatorul lui Leinster si un alt numar 8, Billy Vunipola, coechipierul romanului Catalin Fercu la Saracens.

Daca Heaslip si Vunipola raman cu impresia lasata pana acum, echipele la care evolueaza fiind eliminate in semifinale, Abendanon, Lee si Armitage mai au o sansa in plus, finala Champions Cup dandu-le inca o sansa de a-si apropia titlul.

Fritz Lee a fost si anul trecut pe asa-numita lista lunga de 15 jucatori in timp de Steffon Armitage este detinatorul trofeului European Player of the Year dupa ce a cucerit cu Toulon pentru a doua oara consecutiv coroana de campioana a Europei la nivel de cluburi.

Palmaresul castigatorilor tiltului RPCR European Player of the Year, care cuprinde numele a trei jucatori irlandezii si doi englezi, arata astfel:

2010-Ronan O’Gara(Munster)
2011-Sean O’Brien(Leinster)
2012-Rob Kearney(Leinster)
2013-Jonny Wilkinson(Toulon)
2014-Steffon Armitage(Toulon)

2,035 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

1 Comment

Leave A Response