Saturday 04th July 2020,
Federatia Romana de Rugby

Calificare in sferturile Federale 1 pentru Aix-en-Provence si Tonita

29 aprilie 2015 INTERNATIONAL

Sfarsitul saptamanii trecute a programat partidele retur din faza optimilor de finala contand pentru Federale 1, respectiv turul saisprezecimilor de finala ale Federale 2.

Dupa ce in mansa tur Aix-en-Provence a castigat pe terenul lui Montlucon, returul a revenit tot negrilor, care s-au impus cu rezultatul de 26-12. Ovidiu Tonita a fost de aceasta data titular pe postul de inchizator, victoria lui Aix-en-Provence fiind asigurata de eseul fijianului Marika Vakacequ, completat din fata butului de uvertura Lucas Levy.

In sferturile de finala Ovidiu Tonita si Aix-en-Provence vor intalni pe Aubenas, care a terminat pe locul secund sezonul regulat in Grupa a 2-a, iar apoi a trecut de Langon gratie succesului cu 19-3 pe propriul teren, dupa ce in mansa tur pierduse la o diferenta de doua puncte.

Chiar daca in sezonul regulat a avut un parcurs excelent, Rouen nu a reusit decat un rezultat de egalitate in deplasare la Gennevilliers, 21-21, Alexandru Tudori fiind prezent pe teren in partea secunda. Astfel, calificarea in optimile de finala ale Federale 2 se va decide pe 3 mai, in mansa retur care va avea loc pe Stade Jean Mermoz.

Laurent Giucal a lipsit din formula celor de la St Jean D’Angely, care au bifat o optiune serioasa pentru calificarea in optimile de finala din Federale 2, victorie cu 27-10 la Dijon, in timp ce Mihai Gorcioaia, titular pentru Castelsarrasin, nu si-a putut ajuta echipa, care a cedat pe propriul teren in fata lui Gaillac, rezultat 16-15 in favoarea vizitatorilor.

Pe 3 mai vor avea loc partidele din mansa retur ale saisprezecimilor de finala contand pentru Federale 2, in timp ce sferturile de finala ale Federale 1 se vor juca intr-o singura mansa pe 10 mai.

2,177 total views, 3 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

1 Comment

Leave A Response