Sunday 05th July 2020,
Federatia Romana de Rugby

La Soci, Stiinta Baia Mare isi joaca sansa calificarii in Challenge Cup

1 mai 2015 CHALLENGE CUP

Campioana Romaniei, Stiinta Baia Mare, va evolua sambata la Soci in partida retur contand pentru calificarea pe tabloul principal al European Rugby Challenge Cup impotriva rusilor de la Yenisey Krasnoyarsk.

Se anunta o partida extrem de dificila pentru elevii lui Eugen Apjok, care vor intra pe teren avand de recuperat ecartul de zece puncte pe care Yenisey Krasnoyarsk il are dupa prima mansa disputata in Maramures, gratie victoriei cu rezultatul de 30-20.

Mai mult chiar baimarenii se confrunta cu o serie de accidentari, afectata fiind in special inaintarea, una dintre armele cheie ale zimbrilor, de unde vor lipsi Pristavita, Dico si Oancea, asa cum un alt jucator important de pe trei sferturi, Catuna, nu va putea evolua pe stadionul din Soci.

In ciuda acestor impedimente pentru Stiinta Baia Mare aceasta disputa poate fi un nou punct de plecare, un moment al redresarii dupa cele trei esecuri consecutive, dintre care doua in SuperLiga CEC Bank, care au lovit puternic moralul echipei.

Astfel, zimbrii isi pun speranta in Van Heerden, Morrell, Botezatu, Samoa Luke sau Dinis, toti cu experienta in partide internationale, ca molul de margine sa ruleze eficient pana in terenul advers si pe cat mai putine greseli care sa-i ofere lui Kushnarev tentative de tinta.

Eugen Apjok pregateste pentru partida de sambata o echipa de start care sa-i contina pe: 1.Silviu Suciu, 2.Florin Bardasu, 3.Catalin Pastrama, 4.Dumani Mtya, 5.Marius Danila, 6.Johannes Van Heerden, 7.Sean Morrell, 8.Kuselo Moyake, 9.Bidzina Shamkaradze, 10.Rawaqua Maravunawasawasa, 11.Ionut Botezatu, 12.Cristian Dinis, 13.John Leiataua, 14.Sione Fakaosilea, 15.Luke Samoa, iar rezerve: 16.Florin Gorun,
17.Paul Rusu, 18.Marius Pocris, 19.Constantin Ene, 20.Nigel Genia, 21.Adrian
Apostol, 22.Michael Wiringi, 23.Ionut Hristache.

De partea cealalta tehnicianul Alexander Pervukhin va alege dintre urmatorii 28 de jucatori convocati: Sergey Novoselov, Stanislav Selskiy, Innokentiy Zykov, Uldis Sautile, Nikolay Serkov, Vitaly Orlov, Andrey Temnov, Anton Rudoy, Yuri Baranovs, Yuri Kushnarev, Ramil Gysin, Alexey Shcherban, Yaroslav Rechnev, Dmitry Gerasimov, Igor Kurashov, Nazir Hasanov, Vladimir Botvinikov, Pavel Butenko, Dmitry
Krotov, David Kacharava, Dmitry Siminov, Evgeny Pronenko, Sergey Kuzmenko, Andrey Polivalov, Denis Simplikevich, Shamil Magomedov, Nikita Ilyenko, Pavel Novikov.

Partida va fi arbitrata de o brigada din Italia cu Giuseppe Vivarini la centru, cel care a oficiat la intalnirile Lupii Bucuresti-Agen, Brive-Lupii Bucuresti si Lupii Bucuresti-Newport Dragons in Challnge Cup.

Yenisey Krasnoyarsk-Stiinta Baia Mare, mansa retur a calificarii in European Rugby Challenge Cup editia 2015-2016 va avea loc sambata la Soci, pe Stadionul Central Slava Metreveli cu incepere de la ora 15:00.

2,486 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

1 Comment

Leave A Response