Thursday 24th September 2020,
Federatia Romana de Rugby

Cipru a suferit prima infrangere pe teren propriu

4 mai 2015 INTERNATIONAL, Stiri

Din 2007, cand a disputat prima partida test, echipa nationala a Ciprului a stabilit o serie de recorduri, cel mai important fiind constituit de seria celor 24 de victorii consecutive, unica in rugbyul mondial.

Practic, din cele 32 de partide test disputate de Cipru in perioada 2007-2015, 29 s-au incheiat cu victorii, invincibilitatea celor supranumiti muflonii inregistrandu-se intre 2008 si 2014, cand seria a fost intrerupta de Letonia.

Acea partida s-a disputat anul trecut la Riga si in continuare cipriotii ramaneau singura echipa din lume neinvinsa pe propriul teren, deoarece anteriorul insucces se inregistrase tot in deplasare, la Netanya, in fata
Israelului.

Prima infrangere pe teren propiu a venit in partida disputata sambata cu Lituania, in cadrul competitiei Rugby Europe Championship Divizia 2B. Balticii au jucat extrem de bine in prima repriza si inceputul celei
secunde, jocul lor ducand la marcarea a patru eseuri pentru bonusul ofensiv.

Lituania este liderul Diviziei 2B cu patru victorii din tot atatea partide disputate, in clasament pe locurile urmatoare fiind pozitionate Cipru, Letonia, Andora si Ungaria.

2,102 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

1 Comment

Leave A Response