Cupa Regelui la oina, gazduita de Stadionul National Arcul de Triumf

Sambata, 9 mai, pe Stadionul National Arcul de Triumf va avea loc finala Cupei Regelui la Oina. Evenimentul este organizat de Federatia Romana de Oina si sprijinit de FRR, anuntandu-se ca un prilej ideal de apropiere de valorile romanesti.

Ziua dedicata oinei va debuta la ora 10:00, cu o partida demonstrativa intre selectionatele Moldovei si Munteniei. In continuare, o ora mai tarziu, cea de a treia editie a Cupei Regelui isi va desemna castigatoarea, in teren urmand sa se confrunte A.C.S. Frontiera Tomis Constanta si A.C.S. Straja Bucuresti, fiecare avand pana acum un trofeu castigat.

De la ora 12:30 va urma meciul personalitatilor, aceeasi zi programand si ateliere de initiere in acest sport, atat adresate copiilor, cat si adultilor. Totodata, suporterii din tribune se vor putea infrupta din bucate romanesti si vor putea achizitiona produse traditionale.

Evenimentul este organizat sub Inaltul Patronaj al Majestatii Sale Regele Mihai I,  de catre Federatia Romana de Oina in colaborare cu Ministerul Tineretului si Sportului si Comitetul Olimpic si Sportiv Roman, la activitatile zilei urmand sa asiste Alteta Sa Regala Principele Radu.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile