Sunday 05th July 2020,
Federatia Romana de Rugby

Ghindele au castigat turneul Stanislas Sevens

17 mai 2015 7's Women

Prima etapa a pregatirilor in vederea participarii la Campionatul European care va avea loc in Lituania a reprezentat un succes pentru echipa nationala feminina de rugby 7, victorioasa in Franta la Nancy.

Ghindele au jucat in prima parte a turneului Stanislas Sevens intr-o grupa alaturi de Les 7 Saloperies, Helvetian Hawkbit si Germania, iar cu doua victorii si o infrangere s-au clasat pe pozitia secunda, care le-a permis sa ramana in lupta pentru trofeul pus in joc.

Cele doua victorii au fost obtinute cu Les 7 Saloperies, 26-7 si Helvetian Hawkbit, 43-0, singurul insucces venind in partida cu Germania,  in care am cedat la mare lupta cu 14-7.

In sferturile de finala Ghindele au avut un adversar dificil din Africa de Sud, Tuks Ladies, dar s-au impus cu rezultatul de 12-5, dupa care si-au luat revansa impotriva Germaniei in semifinale cu 19-12 .

Finala Stanislas Sevens a insemnat pentru Romania o partida in compania reprezentantei gazdelor, Ile de France, trofeul revenind fetelor noastre.

Pentru echipa nationala feminina de rugby 7 urmeaza saptamana viitoare un alt turneu de pregatire, Amsterdam 7s, in Olanda.

Ghindele care au reprezentat Romania la Stanislav Sevens au fost: Hirjete Irina, Linda Matei, Crisan Bianca, Dinca Alina, Sandu Ana-Maria, Dinita Alina, Lepciuc Gabriela, Vizitiu Emilia, Brinza Andreea, Mitachescu Andreea, Sava Iuliana, Citea Gabriela, Anghel Roxana, Balcan Brindusa, Radu Madalina siIlies Roxana. Antrenor: Dumitru Claudiu

2,287 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

1 Comment

Leave A Response