Wednesday 11th December 2019,
Federatia Romana de Rugby

Un nou curs de prim ajutor Level 1 la FRR

20 mai 2015 Stiri

Federatia Romana de Rugby a programat joi, pe 28 mai, un curs de prim ajutor oferit gratuit tuturor celor interesati, indiferent de pregatirea lor. Participantii insa trebuie sa indeplineasca o serie de cerinte:

– varsta peste 18 ani

– inscrierea pe http://www.irbplayerwelfare.com/firstaidinrugby

– urmarea si absolvirea modulului potrivit propriului istoric: http://www.irbplayerwelfare.com/?documentid=module&module=21 (pentru cei fara pregatire medicala) si http://www.irbplayerwelfare.com/?documentid=module&module=22 (pentru cei cu pregatire medicala).

Doritorii trebuie sa scrie un e-mail pe adresa alin.popescu@frr.ro in care sa isi exprime intentia de a participa la curs, precizandu-si datele de identitate si atasand si un printscreen cu rezultatul absolvirii modulului selectat dintre cele de mai sus. Cererile de inscriere pot fi trimise pana cel tarziu sambata, 23 mai.

Cursul se va desfasura in sala de conferinte a federatiei, intre orele 09:00 si 18:00, fiind coordonat de peter Grime, impreuna cu managerul medical al FRR, dr. Alin Popescu, beneficiind si de participarea a altor doi educatori World Rugby, Iustin Ilioiu si Beatrice Costandache. Prezenta la curs este obligatorie pe tot parcursul desfasurarii sale.

Cursul va fi alcatuit exclusiv din exercitii practice, iar absolventii vor primi prin posta, la adresa indicata, certificarea oferita de World Rugby.

2,549 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

1 Comment

Leave A Response