Monday 13th July 2020,
Federatia Romana de Rugby

Romania a ocupat ultima pozitie la Moscova

7 iunie 2015 7's Men, NATIONALA

Moscova a organizat prima etapa contand pentru Grand Prix Series editia 2015, competitie care va desemna una dintre echipele participante la Jocurile Olimpice de anul viitor de la Rio de Janeiro.

Romania, fara a reusi sa castige vreo partida, s-a clasat pe pozitia a 12-a, ultima, echipa noastra in ciuda rezultatelor, lasand o impresie buna. Baietii nostri au cedat dupa partide de mare lupta, mai putin in fata
Frantei, campioana en-titre.

Astfel, in prima zi Stejarii au pierdut meciul de debut cu cocosii galici, dupa care au fost foarte aproape de a reveni in disputa cu Tara Galilor, Vladut Zaharia demonstrandu-si clasa cu doua eseuri dupa actiuni individuale, pentru ca in fata Georgiei sa platim tribut cartonaselor galbene.

Daca in partida cu Tara Galilor eseurile noastre au venit pe final si am ratat ultima actiune care putea rasturna situatia, in ultimul joc al grupei am condus la pauza Georgia cu 14-5, insa in partea secunda nu am reusit nicun punct pe fondul a doua cartonase galbene primite.

Ultimul loc in Grupa A a trimis Romania in lupta pentru locurile 9-12, unde ne-am intalnit din nou cu Georgia, infrangerea cu 15-7 ducand la partida contra Italiei in tentativa evitarii pozitiei a 12-a in clasamentul final.

Desi am reusit sa egalam in doua randuri situatia cu Azzurri aflati in avantaj, un eseu venit chiar inainte de ultimul fluier al arbitrului a consemnat victoria Italiei.

Competitia a fost castigata de Franta, care in finala a dispus de Rusia cu rezultatul de 41-17, pe pozitia a treia clasandu-se Spania dupa victoria cu 19-7 in fata Angliei.

Rezultate obtinute de Romania la GPS-Moscova:
Grupa A:
Franta-Romania 38-0
Tara Galilor-Romania 24-21
Georgia-Romania 24-14
Semifinalele locurilor 9-12:
Romania-Georgia 7-15
Finala locurilor 11-12:
Romania-Italia 14-21

Cel mai eficient marcator de eserui pentru Romania a fost Alexandru Porojan, cu patru reusite, echipa utilizata de Alexandru Lupu fiind: 1.Valentin Rosu, 2.Alexandru Beldean, 3.Lucian Muresan, 4.Alexandru Tigla, 5.Ionut Mazare, 6.Cornel Farcas, 7.Alexandru Porojan, 8.Gabriel Danaila, 9.Valentin Ivan, 10.Sabin Stratila, 11.Vladut Zaharia, 12.George Prunaru.

Clasamentul final al GPS-Moscova:
1.Franta, 2.Rusia, 3.Spania, 4.Anglia, 5.Portugalia, 6.Germania, 7.Tara Galilor, 8.Lituania, 9.Georgia, 10.Belgia, 11.Italia, 12.Romania

3,419 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response