Monday 13th July 2020,
Federatia Romana de Rugby

Stelistul Motoc la Racing Metro 92 Paris

10 iunie 2015 INTERNATIONAL

Transfer de senzatie pentru rugbyul romanesc. Juniorul stelist Adrian Motoc, capitanul echipei U19 a clubului militar, s-a transferat la puternica grupare franceza Racing Metro 92 Paris.

Inchizatorul de la CSA CSS 3 Steaua a fost urmarit o perioada de specialistii echipei franceze, dupa care i s-a oferit un contract avantajos. Motoc, care joaca linia a treia, va intra intr-un program de pregatire si adaptare pentru a face fata rigorilor de performanta impuse de rugbyul francez. El va fi folosit la echipa de sperante a clubului parizian, dar va participa si la sedinte de pregatire alaturi de componentii echipei mari.

Racing Metro este una dintre cele mai titrate echipe din rugbyul francez. Parizienii au cucerit pana acum de cinci ori titlul in Hexagon, fiind si prima campioana a Frantei, in anul 1892. De-a lungul timpului, tricoul lui Racing Metro a fost imbracat de internationali romani celebri, cum ar fi Tudor Constantin, Razvan Mavrodin sau Alin Petrache.

Ultima aparitie pentru Motoc in uniforma ros-albastra a fost la finala U19, pe care Steaua a castigat-o cu 22-12 in fata celor de la Cleopatra Mamaia. Motoc a purtat banderola de capitan si a si marcat un eseu.

2,935 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

1 Comment

Leave A Response