Saturday 26th September 2020,
Federatia Romana de Rugby

Ghindele participa la Campionatul European din Lituania

12 iunie 2015 7's Women

Sambata si duminica la Kaunas in Lituania, pe stadionul Darius din S.Gireno se vor disputa partidele contand pentru Campionatul European de Rugby 7 feminin, Divizia A, unde vor lua parte 12 echipe.

Dupa ce si-au facut incalzirea la turneele Stanislas Sevens, pe care l-au castigat, respectiv Amsterdam 7s, Ghindele vor participa la Campionatul European cu dorinta de a depasi rezultatul obtinut anul trecut, locul trei, ceea ce a insemnat practic ratarea promovarii in esalonul de elita.

Atunci fetele noastre au fost la un pas de a reveni in circuitul Women Grand Prix Series, insa au cedat la mare lupta in semifinale contra Scotiei, cand am egalat gratie unui eseu de penalizare, pentru ca apoi un contra-atac sa decida invingatoarea.

In prima faza a competitiei Ghindele vor face parte din Grupa C, alaturi de Georgia, Elvetia si Norvegia, trei echipe pe care am reusit sa le invingem la Bergen in 2014, partida contra Georgiei a contat atunci pentru finala mica, rezultatul fiind de 12-5 in favoarea echipei noastre.

Campionatul European de Rugby 7 feminin Divizia A isi va disputa partidele pe 13 si 14 iunie, componenta primei faze a grupelor fiind urmatoarea:
Grupa A: Belgia, Finlanda, Cehia, Lituania
Grupa B: Suedia, Moldova, Polonia, Ungaria
Grupa C: Romania, Georgia, Elvetia, Norvegia

3,135 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response